Dating

3 strategii care te vor ajuta sa iti gasesti iubirea vietii in 2016

By ianuarie 12, 2016 One Comment

Mann, Frau, Paar, Liebespaar, Bank, Park, verliebt, sitzend, lachend, Ohr, knabbernd, froehlich, umarmen, Umarmung, Sommer, Fruehling, Portraet, Portrait "0008" Bildrecht: Dieses Motiv wird weltweit exklusiv ueber Picture Press und seine Partneragenturen vertrieben. Bildrecht: Keine Einschraenkungen der Urheberrechte bekannt. Schlagworte:Paar, Portraet, People

Daca nu ai avut prea mult noroc in dragoste in 2015 nu dispera. Un an nou inseamna si sanse noi pentru a-ti intalni jumatatea. Pentru ca ea exista, trebuie doar sa stii cum sa o gasesti.

Mai inainte de toate fii mai increzator in tine si vei avea mai mult succes decat ti-ai fi imaginat. Iar dragostea se va ivi de acolo de unde nici nu te astepti. Iata la ce strategii ar trebui sa apelezi in noul an ca sa nu mai lasi iubirea sa treaca neobservata:

1. Fa din dragoste o prioritate

Multi dintre noi avem impresia ca dragostea vine de la sine si ca nu trebuie sa faci nimic ca sa o gasesti. E o interpretare gresita de care trebuie sa scapi cat mai rapid. Daca vrei sa slabesti sau sa iti schimbi serviciul iti faci un plan si te tii de el. Nu e nimic diferit si atunci cand e vorba sa iti intalnesti dragostea. De aceea, trebuie sa o transformi intr-o prioritate. Asta presupune sa aloci cautarilor timp, efort si eventual chiar si niste bani. Cu alte cuvinte, trebuie sa iesi in intampinarea potentialei tale jumatati.

2. Scapa de fantomele trecutului

Te trezesti in miez de noapte si in mintea ta nu e prezenta decat fosta iubire, care nu iti da pace? Scapa de aceasta fantoma. Elibereaza-ti gandurile si indreapta-ti privirea spre viitor. Nu poti investi pe deplin in cautarea unei persoane pe care sa o iubesti pana nu te desprinzi de fantomele din trecut. Oricat de dureros ar fi, sterge-i numarul de telefon din agenda, ascunde sau chiar arunca toate cadourile ori fotografiile care iti amintesc de respectiva persoana. Poti chiar sa ii blochezi accesul la conturile tale de socializare, ca sa ii tai astfel orice posibilitate de a te contacta sau orice sansa de a-i urmari tu activitatea sociala.

3. Fa-ti un plan

Un plan amanuntit de „atac” este absolut necesar. Suntem in 2016 si nimic nu se face fara sa fi fost bine gandit inainte. Pentru asta trebuie, in primul rand, sa iti dezvolti profilul online. Asta inseamna ca trebuie sa iti alegi cateva fotografii reprezentative, care sa iti evidentieze calitatile si care, evident, sa fie flatante pentru imaginea ta.

Totusi, nu miza doar pe atat. Sunt mari sanse sa intalnesti persoana potrivita chiar si printre prietenii prietenilor sau ai rudelor tale. De ce? Pentru ca de regula isi aleg amici care le impartasesc valorile, astfel ca e mai usor sa gasiti puncte comune.

Cum ti-ai propus sa actionezi anul acesta pentru a-ti spori sansele de a cunoaste pe cineva?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply