Dating

5 alimente pe care nu ar trebui sa le mananci la prima intalnire

By martie 18, 2015 One Comment

_13060451ade6e71cbc0kiss-spoilers-1200x900Prima intalnire este mereu plina de emotii si vesnic precedata de stari de stres care se intensifica pe masura ce se apropie momentul critic. Fie nu stii in ce sa te imbraci, fie nu iti sta parul, fie nu-ti raspunde nici un dispecer de la companiile de taxi locale.

Ti-ai facut dus, ti-ai curatat pantofii si arati ca scos scoasa din cutie. Sigur nu ai uitat nimic Daca te-ai spalat deja pe dinti si totusi nu iti simti respiratia proaspata, probabil ca ai mancat ceva din lista alimentelor interzise pentru primele intalniri. Iata care sunt acestea si de ce ar trebui sa le eviti cand iesi pentru prima oara cu cineva

1. Carnea

Nu doar ca proteinele din carne reactioneaza la contactul cu saliva, dar sunt si greu de digerat si suprasolicita aparatul gastric. De aceea, mireasma pe care o lasa in urma este grea si nesuferita. Mai mult decat atat, un grup de cercetatori cehi a descoperit ca acest aliment modifica si mirosul corporal. Asadar, va trebui sa inveti sa spui Nu! carnii inainte de prima intalnire.

2. Usturoiul

Este antibiotic natural si trateaza numeroase afectiuni, insa asta nu inseamna ca nu duhneste de la o posta. Esti familiara, cu siguranta, cu mirosul usturoiului proaspat, dar prima intalnire nu este un prilej tocmai potrivit pentru a-ti familiariza si potentiala jumatate cu astfel de miresme.

3. Ceapa

La fel ca usturoiul, ceapa are un miros puternic si intepator, nu tocmai atragator. Daca nu te multumesti cu o simpla strangere de mana si visezi la un sarut pasional inca de la prima intalnire, ai face bine sa nu-ti intoxici insotitorul insotitoarea cu astfel de odoruri.

4. Pestele

Nici pestele si fructele de mare nu sunt tocmai apreciate la o prima intalnire. Mirosul specific animalelor marine persista in cavitatea bucala chiar daca te-ai spalat pe dinti si ar fi pacat sa-i muti nasul din loc partenerului tau partenerei tale inca de la prima intalnire.

5. Mancarurile cu curry

Daca crezi in dragoste la prima vedere si ti-ai facut sperante in legatura cu o prima intalnire, ar fi indicat sa eviti acest aliment. In timp ce mirosul din cavitatea orala poate fi estompat cu multa pasta de dinti, apa de gura din belsug si guma de mestecat, cel corporal pastreaza pentru cateva ore bune miresmele intepatoare ale celui mai iubit condiment indian.

Tu ce crezi ca n-ar trebui sa mananci la prima intalnire?

Foto: 123rf.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply