Dating

5 expresii pe care nu trebuie sa le pronunti la prima intalnire

By august 25, 2016 martie 8th, 2018 No Comments

Daca despre lucrurile pe care ai putea sa le abordezi in discutiile de la prima intalnire am mai vorbit in articolele anterioare, de aceasta data iti vom spune care sunt cuvintele pe care n-ar trebui sub niciun chip sa le pronunti atunci cand ai pentru prima oara in fata ta o persoana.

Imi amintesti de mama/ tata”

Iti imaginezi probabil ca e cel mai magulitor compliment pe care i l-ai putea face unei persoane. Daca in cazul unui barbat mai sunt mici sanse sa il flatezi, o femeie nu va fi niciodata incantata sa auda din gura ta aceasta comparatie. In primul rand pentru ca isi doreste sa fie numarul 1 in viziunea ta. In plus, n-ar vrea sa creada ca atunci cand esti in compania ei o vezi ca pe o mama si nu ca pe o iubita.

Ce piele frumoasa ai! Folosesti crema hidratanta?”

Ei bine, nici acest compliment nu este unul nimerit. Poate crezi ca e o incantare pentru o femeie sa auda ca ai observat cat de fina si de delicata este, dar sa aduci in discutie procesul de infrumusetare care este unul destul de intim si care nu are nimic sexy ar putea omori discutia din start. In schimb, daca tot vrei sa-i faci un compliment, ii poti spune ca arata senzational in rochia pe care o poarta.

Deci, la mine sau la tine?”

Intalnirea e posibil sa fi fost un succes si sa fi primit toate semnalele ca si ea/el isi doreste sa va reintalniti cat mai curand. Dar oricat de mult ai simtit atractia dintre voi, nu forta nota! Pentru viitorul sanatos al relatiei voastre e mai bine sa strangi din dinti si sa ai rabdare. Nu-i cere sa faceti un pas mai departe atat de repede pentru ca nu stii niciodata cum priveste acest gen de abordare. Vei vedea ca ai numai de castigat daca mai astepti.

Si fostul/a zicea la fel”

E posibil ca inca sa nu fi depasit trauma despartirii de fostul partener si acesta sa iti fie mereu in ganduri. Insa daca ai de gand sa incepi o noua relatie ar fi bine sa il uiti cat mai rapid cu putinta si sa nu il aduci in discutie la prima intalnire. Nimeni nu vrea sa aduca ca ii propununti numele. Nici macar daca o faci cu intentia de a sublinia ceea ce nu iti doresti intr-o relatie! Pentru ca, sa fim cinstiti, nici tie la randul tau nu ti-ar face placere.

Te-am cautat pe Google”

E clar ca ai facut-o. Si cel/cea din fata ta a cautat informatii despre tine pe unde s-a priceput: pe Google, pe site-urile de socializare. O facem cu totii, dar delicat ar fi sa nu afirmam asta sus si tare la prima intalnire. Suna destul de infiorator sa-i spui cuiva ca ai facut asta, asa ca cel mai sigur ar fi sa te abtii de la a face aceasta afirmatie.

Care sunt lucrurile pe care ti-a parut rau ca le-ai rostit la prima intalnire?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply