Dating

5 locuri riscante in care merita sa faci sex cel putin o data

By octombrie 20, 2015 No Comments

Naked couple nature

Adrenalina intensifica placerea actului sexual, motiv pentru care este si mai distractiv sa faci amor intr-un loc in care risti sa fii prins. Cum ar fi in masina.

Ideea de a face sex intr-un loc public trebuie privita din start cu oarecare retinere. Important este sa gasesti acel loc care nu prezinta pericol legal, ca sa nu va treziti amandoi cu dosare penale si cu amenzi. Iata cateva locuri in care merita sa incerci macar o data in viata senzatiile tari ale sexului periculos:

Intr-o toaleta publica

Poate ca nu pare locul cel mai igienic cu putinta pentru a face dragoste. Nu zice nimeni sa alegi toaleta garii, ci pe cea a unui club, spre exemplu. Toate au usi care se blocheaza, iar faptul ca auzi oameni trecand pe la usa te va incita si iti va aprinde simturile si mai mult.

Intr-un parc

Parcul este unul dintre acele locuri ceva mai periculoase, in care riscul este sa fii vazut de cineva. Nu este neaparat indicat, mai ales ca te poti alege cu dosar penal, insa totusi, daca prinzi o noapte cu luna si un loc cat mai ferit, poti incerca aceasta experienta.

In masina

Daca te numeri printre cei care nu au mai facut niciodata „sex in public”, atunci ar trebui sa incepi prin a o face in masina. Parcheaza intr-un loc pustiu pe timp de noapte, astfel incat nimeni sa nu te deranjeze. Vei avea parte de multa adrenalina tinand cont ca totusi exista o mica sansa ca cineva care trece pe acolo intamplator sa se prinda de ce s-au aburit geamurile masinii.

Pe o plaja

Mai exista inca plaje neamenajate si pe la noi unde poti instala fara probleme un cort. Gaseste un loc cat mai pustiu si bucurati-va de fundalul sonor pe care il asigura marea. Poti face amor in cort sau chiar pe nisip, dar asigura-te ca ai un prosop sau un cearsaf pentru a evita neplacerile provocate de nisip.

Pe o campie

Pe un camp, pe un deal, intr-o padure. Ideea de a face amor in natura, sub cerul liber, este extrem de excitanta. Iti poti lua partenerul/a intr-o excursie sau la o drumetie si sa va bucurati unul de celalalt. Inca o data, atentie la locul pe care il alegeti pentru a face sex, astfel incat sa nu fiti vazuti, caci o fotografie ar putea ajunge imediat pe internet.

Care sunt locurile inedite in care ai experimentat o partida de amor de neuitat?

Hai pe Sentimente