Dating

5 motive pentru care femeile ar trebui sa isi dea intalnire cu barbati mai in varsta

By aprilie 16, 2015 2 Comments

senti_barbat in varsta_foto finest-homes.comAsa cum vinul cu cat e mai vechi, cu atat e mai bun, asa si barbatii: pe masura ce imbatranesc capata o multime de calitati care merita exploatate. Iata, asadar, de ce ar trebui ca femeile tinere sa cunoasca si barbati trecuti de 40-50 de ani:

1. Sunt mai maturi

Un barbat cu mai multe experienta de viata este mai matur, stie sa priveasca lucrurile in perspectiva si va respecta jovialitatea unei femei mai tinere. In plus, prin prisma ei ramane si el tanar mai mult timp. Are incredere in el si poate deveni un sprijin important pentru partenera.

2. Sunt stabili financiar

Un barbat trecut de 40 de ani este, cu siguranta, unul care si-a construit deja o cariera si care dispune de o stabilitate financiara. Mai mult, un barbat matur stie sa pretuiasca valoarea banilor, stie sa gestioneze un buget si este si mult mai darnic cu partenera sa. Totodata, el nu trebuie sa se mai concentreze pe cariera, deci are mai mult timp liber.

3. Sunt mai buni la pat

Nu e un secret faptul ca un barbat versat din punct de vedere sexual este si mai bun la pat. Nivelul testosteronului din sange i-a scazut, ceea ce il face mai rabdator cu partenera sa, pe care stie cum sa o satisfaca. Un barbat la varsta a doua stie sa aprecieze momentele intime, care nu mai sunt o simpla aventura, asa cum se intampla in cazul unui tanar de 20 de ani.

4. Sunt mai independenti

In vreme ce un tanar este mult mai legat de parinti, un barbat matur este mai detasat, este independent, pentru ca si-a croit deja propriul drum in viata si nu mai depinde decat de el insusi. In plus, este mai dispus sa calatoreasca alaturi de o femeie si sa investeasca bani in vacante relaxante, pentru ca are deja o casa, o masina si un salariu constant.

5. Sunt mai ingrijiti

Poate parea ciudat, dar un barbat la varsta a doua a capatat un respect de sine sporit, ceea ce se traduce si prin modul in care se ingrijeste. El acorda o mai mare atentie aspectului fizic, felului in care se imbraca, pentru ca are mai mult ca sigur o pozitie inalta la locul de munca si nu risca sa se faca de ras. In plus, nu va astepta de la partenera sa ii spele sosetele sau sa ii calce camasile!

Care crezi ca sunt atuurile unui barbat de varsta a doua?

Foto: newswire.net

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Larry spune:

    un barbat de peste 40 de ani nu va insela niciodata o femeie tanara, moare langa ea, bucuros, incostient si vesel!!

  • ANDREI spune:

    POATE CINEVA CU O VRSTA PANA IN 4O DE ANI,SA MA INSOTEASCA INN EXCURSIILE MUNTE,MARE,SI ALTE LOCURI,SA MA CONTACTEZE LA O768151209,SINT UN BARBAT CALD,CLCULAT,NECONFICTUAL,TOLERANT NU CONSUM ALCOOL,NU FUMEZ NU FAC SEX!

Leave a Reply