Dating

5 trasaturi pe care barbatii le considera irezistibile la o femeie

By martie 21, 2016 No Comments

s6_trasaturi femeie

Exista barbati pentru care primeaza aspectul exterior al unei femei. Dar nu despre aceasta minoritate este vorba aici. Femeile vor sa stie care sunt trasaturile pe care barbatii le considera cu adevarat irezistibile la sexul frumos.

Un barbat de bun simt nu se uita doar la ceea ce se vede la suprafata, ci priveste dincolo se imaginea pe care femeia o afiseaza. Cauta acele calitati care fac din femeie una de dorit toata viata. Iata cateva dintre ele:

 

 

1. Bunatatea

Daca bunatate nu exista, nimic nu functioneaza. Problema este ca multe persoane ti se pot parea placute la inceput, atunci cand totul este nou si interesant. Vorbeste politicos cu chelnerul la restaurant? Cum trateaza strainii si animalele? Vorbeste urat despre fostul, despre prieteni, despre rude sau colegi? Felul in care ii trateaza pe altii iti poate spune multe despre o femeie.

2. Inteligenta

Nimic nu este mai sexy la o femeie decat sa fie educata, spirituala si sa fie capabila sa poata intretine o conversatie. Asta nu inseamna ca trebuie sa fie academician. Intelepciunea, simtul umorului, inteligenta emotionala fac dintr-o femeie una foarte interesanta. Este acea femeie careia ii place sa mediteze la dilemele profunde ale vietii, care va sta alaturi de barbatul iubit sub stele si vorbi toata noaptea despre misterele universului.

3. Deschidere

Nimanui nu ii place sa i se spuna ca a gresit. Insa barbatii maturi nu cauta o femeie care are raspuns la orice. Ei vor o femeie jucausa, deschisa la minte, care nu judeca si care nu condamna. Una care nu are fixatii, ci gandeste liber, in perspectiva, e mereu gata sa isi largeasca orizonturile.

4. Autocunoastere

Femeia care isi stie limitele, care isi cunoaste calitatile, dar si defectele, care stie ce ii place si ce nu, aceea este femeia ideala in viziunea barbatilor. Cea care nu incearca sa fie altcineva decat este. Care nu isi traieste viata bazandu-se pe parerile celor din jur, ale prietenilor, ale mamei sau pe sfaturile date de revistele glossy. A avut o experienta de viata suficient de vasta incat sa stie cine este si ce isi doreste.

5. Realism

Barbatii apreciaza ambitia si iubesc femeile care au visuri mari. Insa la finalul zilei, vor alaturi o femeie care sa stie sa savureze lucrurile marunte. O femeie care stie ce este cu adevarat important in viata: familie, prietenie, dragoste. Ei vor o femeie care e cu picioarele pe pamant, care stie sa traiasca clipa, care este la fel de multumita si cu o cina la un restaurant de cinci stele, dar si cu un pranz luat in jurul unui foc de tabara.

Daca barbatii considera irezistibile aceste trasaturi, care crezi ca sunt cele care definesc barbatul perfect?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply