Dating

Cand nu ar trebui sub niciun chip sa ii scrii un mesaj

By august 25, 2016 No Comments

sentimente2_mesaje Nu e nimic rau sa incerci un pas ceva mai indraznet intr-o
relatie
, mai ales daca se afla la inceput. Insa atentie mare la momentul ales. Spre exemplu, stiai ca nu e indicat sa trimiti oricand un mesaj, fie el SMS ori email?

Iata care sunt momentele in care trebuie sa eviti sa te exprimi in orice fel:

1. Cand ai baut

Daca sunteti impreuna de mai multi ani, atunci probabil ca va fi amuzant sa-i trimiti un mesaj dupa ce ai baut ceva, insa daca sunteti abia la primele intalniri, nu va fi tocmai placut si cel mai bine ar fi sa iti lasi telefonul acasa, asta ca sa nu cazi prada tentatiei.

2. Noaptea

Mesajele trimise dupa miezul noptii, atunci cand, de regula, oamenii dorm, vor face mai mult rau decat bine. Riscul este sa fii vazut ca dorindu-ti nimic altceva decat o aventura si nimic mai mult.

3. In fiecare dimineata

E drept ca oricui ii place sa se trezeasca si sa gaseasca un mesaj frumos de buna dimineata. Insa daca faci asta zi de zi, e posibil sa transformi totul intr-o banalitate si cuvintele sa isi piarda din sens. Pastreaza din cand in cand si suspansul.

4. Cand nu ai despre ce vorbi

Daca nu ai nimic de spus, atunci cel mai bine este sa te abtii. Adica, decat sa spui un banal “Buna! Ce mai faci?” e de preferat sa nu scrii nimic. Nu e nimic mai rau decat sa incerci sa faci conversatie atunci cand nu ai niciun subiect coerent de discutie.

5. Imediat dupa intalnire

Din nou este vorba despre putin mister. Nu e indicat ca imediat dupa ce v-ati despartit sa ii si trimiti un mesaj. Cel mai bine este sa astepti pana in ziua urmatoare, cand cu siguranta cuvintele tale vor capata alte valente. Insa ai grija sa folosesti cuvinte cat de cat impersonale, pentru ca, nu-i asa, iti doresti sa simta ca trebuie sa lupte putin pentru tine.

6. Cand stii ca e cu prietenii

Nu e o idee tocmai buna sa ii trimiti un mesaj atunci cand stii ca a iesit la o cafea cu prietenele sau la o bere cu gasca de prieteni. Cel mai bine e sa ai rabdare. Cu siguranta ca va veti regasi online sau la telefon imediat ce fiecare va fi singur.

7. Cand el este la serviciu

Doar daca nu ai intr-adevar ceva cu adevarat important sa ii spui, atunci mesajele trimise atunci cand este la serviciu sunt cu siguranta o idee cat se poate de proasta. Gandeste-te ca s-ar putea sa ii sune telefonul chiar cand e intr-o sedinta sau, daca nu are setari care sa opreasca mesajele de tip pop-up, atunci s-ar putea ca mesajul tau sa ajunga citit si de colegii de munca.

8. Dupa ce v-ati certat

Cearta prin intermediul mesajelor nu e nicidecum recomandata. E posibil sa spui cuvinte urate si sa iti para rau dupa aceea. Si, mai stii ca se spune „scrisul ramane”, astfel ca nu vei mai putea retrage ceea ce ai rostit in mesaj.

9. Cand nu raspunde

Ai trimis un mesaj, ai mai trimis unul si nu ai primit niciun raspuns. Este cazul sa te opresti. Fie nu a apucat sa le citeasca, fie nu vrea sa iti raspunda. Oricum ar fi, vei parea exagerat daca vei continua sa trimiti mesaje fara niciun motiv.

Ti s-a intamplat sa trimiti un mesaj intr-un moment nepotrivit?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply