Dating

Ce fotografii de profil e indicat sa folosesti pe un site de dating

By august 24, 2015 No Comments

online datingNimeni n-ar trebui sa judece o carte dupa coperta si o persoana dupa poza de profil. Dar, hai sa fim seriosi! Cati dintre noi n-am ales sa discutam online cu o persoana „furati” de poza de profil. Si asta intrucat imaginea pe care o afisam public ne ajuta sa fim sau nu populari pe un site de dating.

Dar iata cum ar trebui sa fie o fotografie de profil astfel incat sa iti asigure succesul:

1. Sa inspire interes

Asigura-te ca poza principala, cea de coperta, spune ceva despre tine. Spre exemplu, are un fundal frumos cu un peisaj montan, semn ca iti plac drumetiile, sau imaginea din background este un loc din strainatate pe care l-ai vizitat. Ori vorbeste despre hobby-urile tale – iti place, spre exemplu, sa canti la chitara -, astfel incat sa fie un punct de pornire pentru o conversatie.

2. Sa intrige

Asigura-te ca prin albumele de fotografii ai cel putin o fotografie in care esti imbracat/a elegant, dar nu neaparat de seara, si una in care esti imbracat/a mai sumar, sexy. Adica, o versiune „normala”, cea de care partenerul/a tau/ta va avea parte la prima intalnire, si una „hot”, cu ajutorul careia sa ii starnesti imaginatia. Daca folosesti doar imagini incitante, va fi dezamagitor pentru cel/cea cu care discuti in momentul in care te va vedea prima data.

3. Fotografia-portret

In cele cateva fotografii pe care le postezi pe un site de dating una trebuie sa fie portret. Nu trebuie sa intimideze, adica nu ai nevoie de o fotografie care sa inspire seriozitate absoluta, ci sa „agate” persoana aflata de partea cealalta a computerului. De aceea, e bine sa postezi o fotografie in care esti relaxat/a si zambesti. Daca ai ochii expresivi, incearca sa mizezi pe acest atu si sa ti-i pui in valoare prin intermediul fotografiei.

4. Fotografia „normala”

Fotografia de profil trebuie sa instige persoanele interesate sa te caute. Trebuie sa le determine sa spuna din start: „m-as vedea traind alaturi de aceasta persoana”. De aceea, imaginea trebuie sa reflecte o persoana normala, cu apucaturi normale, comune si nu de superman sau de femeia de fier.

Cum crezi ca ar trebui sa fie fotografia ideala pe care sa o postezi pe un site de dating?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply