Dating

Ce trebuie sa stii despre dating dupa ce ai implinit 30 de ani

By august 12, 2016 2 Comments

senti1 Odata cu inaintarea in varsta, avantajul este ca inveti tot felul de lucruri despre dating menite sa te ajute in abordarea noilor relatii. Atunci cand ai trecut de 30 de ani trebuie sa ai urmatoarele lectii insusite deja:

Stii ce vrei si nu te temi sa pretinzi asta

Pe la 20 de ani aveai impresia ca stii foarte bine cum trebuie sa fie iubirea vietii tale. Doar ca cele cateva relatii serioase prin care ai trecut in ultimul deceniu te-au facut sa te indoiesti de faptul ca portretul creat de tine este si cel potrivit. Dupa 30 de ani ar trebui sa aio idee mai clare despre ceea ce vrei si sa nu te temi sa fii exigent atunci cand alegi.

Dragostea ca-n povesti nu exista

S-ar putea sa fie nevoie de cateva incercari pentru a descoperi faptul ca povestile cu printi si printese sunt doar pentru adormit copiii. Important este sa folosesti invatamintele trase in urma experientelor nefericite pentru a-ti proteja inima de alte si alte astfel de necazuri. Asta nu inseamna ca trebuie sa devii rece si foarte prevazator pentru ca in felul acesta s-ar putea sa tii la distanta partide bune.

Nu-i nimic rau in a fi singur

Una dintre cele mai importante lectii pe care le inveti este ca, pentru a fi fericit, nu ai nevoie neaparat de inca o persoana alaturi. E adevarat ca e minunat sa ai o relatie frumoasa, dar nici nu este o tragedie daca, pentru o vreme, traiesti singur. Avantajul acestui mod de gandire este ca nu te vei arunca imediat intr-o alta relatie dupa o dezamagire, fiindca de cele mai multe ori acest gen de cupluri cladite pe suferinte si frustrari mai vechi nu au sanse mari de izbanda.

Cu cat mai exigent cu atat mai bine

Ai tolerat multe pana la 30 de ani. Chiar si parteneri care nu meritau i-ai primit in viata ta. Insa de acum stii cum sa alegi bobul de neghina. Atunci cand cineva nu te trateaza asa cum stii tu ca meriti dispare automat din preajma ta. Si asta fiindca ai invatat ca trebuie sa te iubesti tu pe tine mai mult decat pe altcineva.

Datingul devine mai amuzant

Pe la 20 de ani iti imaginai ca, pe masura ce imbatranesti, vei deveni cu mult mai serios in privinta flirtului. E una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face, aceea sa iti pierzi entuziasmul adolescentei pe masura ce inaintezi in varsta. Din contra, pe masura ce anii trec, intelegi faptul ca datingul devine si mai amuzant. Toate relatiile sunt grele la inceput, dar asta ar trebui sa te bucure pentru ca numai asa poti cladi ceva serios.

Tu cum vezi dragostea si relatiile acum, comparativ cu felul in care priveai lucrurile la 20 de ani?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Toni spune:

    După ce vezi cum este într-o relație poți spune care sunt avantajele si dezavantajele, și speri la o relație cu mai multe avantaje.

  • Anonim spune:

    Adevărat. E mai simplu si ușor să fii sigur, dar mereu apare dorința de a fi mai mult, de a avea o relație intimă. La 20 de ani această dorința este mai greu de stăpânit decât la 30. După ce vezi cum e să fii într-o relație, poți spune care sunt avantajele și dezavantajele, și speri la o relație cu mai multe avantaje. 🙂

Leave a Reply