Dating

Celebreaza Black Friday… altfel! Cum sa marchezi evenimentul alaturi de jumatatea ta

By noiembrie 20, 2014 No Comments

black fridayBlack Friday este cel mai mare eveniment de shopping din lume, unul care a capatat amploare si popularitate si in tara noastra in ultimii ani. Si daca si pe tine, si pe jumatatea ta v-a cuprins deja febra anticiparii cumparaturilor consistente, nu inseamna ca intreaga “vineri neagra” ar trebui sa se invarta in jurul acestei frenezii. Transpune pasiunea generata de aceasta zi nebuna si in viata ta amoroasa, celebrand un Black Friday… altfel!

Nu puteti sa faceti cumparaturi de dimineata pana seara – oricat de mult v-ati dori! -, dar cum Black Friday este o zi speciala, ar fi pacat sa nu o tratati astfel de la un cap la altul. In definitiv, este si ziua premergatoare weekendului, astfel ca seara, dupa ce orele lungi la birou vor fi luat sfarsit, iar comenzile pentru produsele mult dorite au fost plasate, tu si jumatatea ta va puteti relaxa dupa bunul plac.

O iesire in oras ar putea pune punct cu succes unei zile incarcate, presarate cu adrenalina din belsug, dar de ce nu ati incerca sa sarbatoriti in intimitatea caminului vostru? Pana la urma, daca Black Friday nu este o zi ca oricare alta, o puteti marca in consecinta…

Cina de Black Friday

Ce ati spune de o cina tematica de Black Friday? Preparatele se pot invarti in jurul non-culorii specifice acestei zile, negrul, si lua cele mai diverse forme, de la mancaruri pe baza de fasole neagra stropite cu vin sangeriu la delicioase prajiturele mustind de ciocolata neagra. Sa mai spunem ca ciocolata este un puternic afrodiziac?

Tinuta de Black Friday

Tinuta obligatorie la cina de Black Friday? All black! Doar pentru ca se intampla sa luati masa acasa, nu inseamna ca este ok sa stati in pijamale sau trening! Tratati evenimentul asa cum se cuvine, cu o tinuta adecvata, de cocktail, neagra din cap pana-n picioare. O rochie neagra, eleganta, respectiv costumul negru de buna calitate este o alegere cat se poate de potrivita, mai ales ca Black Friday nu este o zi ca oricare alta.

Activitati de Black Friday

La finele cinei romantice, relaxarea dupa trepidanta zi de Black Friday poate include vizionarea unor filme tematice (“Meet Joe Black” si/sau “Men in Black”, ca sa fie toata lumea fericita) urmata de o noapte speciala scaldata in lumina… neagra (si asezonata cu lenjerie intima senzuala de culoare neagra, bineinteles)!

 

Tu cum planuiesti sa marchezi ziua de Black Friday alaturi de jumatatea ta?

 

Foto: thefrisky.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply