Dating

Cum iti cresti sansele sa obtii o intalnire cu cineva

By mai 17, 2016 No Comments

s1_sanse intalnire Flirtul presupune un alt fel de marketing. Trebuie sa stii cum sa „te vinzi”, cum sa iti faci reclama buna pentru a ajunge la inima celor pe care iti doresti sa ii cuceresti. In cazul datingului online, profilul este „marfa” pe care o expui si in functie de strategia abordata vine si succesul.

Iata cam ce ar trebui sa faci ca sa iti cresti sansele de a obtine o intalnire cu cineva:

1. Asigura-ti profilul perfect

Fii cu bagare de seama in alegerea cuvintelor pe care le folosesti la profilul pe care ti-l creionezi. Nu folosi aceleasi cuvinte pe care le foloseste toata lumea. Incearca sa fii cat mai original cu putinta. Doar asa vei reusi sa te faci remarcat din multime. In loc sa spui ca esti o persoana amuzanta, descrie felul in care devii distractiv pentru ceilalti. Sau descrie-te cu ajutorul unui titlu de film. Sunt detalii care te vor ajuta sa atragi acele persoane care impartasesc aceleasi sensibilitati cu ale tale.

2. Alege pozele potrivite

In marketing, ambalajul conteaza foarte mult. Datingul online este un mediu foarte vizual, astfel incat fotografia pe care o postezi trebuie sa fie cea mai buna. De aceea, pentru poza principala recomandabil ar fi sa folosesti una realizata de un profesionist, iar pentru restul, poti utiliza si imagini „casual”, astfel incat cei care iti viziteaza profilul sa te poata vedea in diferite momente ale zilei. Evita pozele cu ochi rosii sau pe cele neclare.

3. Arata ca ai simtul umorului

Asa cum publicitatea s-a schimbat si acum chiar si brandurile mari tind sa utilizeze reclame care contin mesaje cu un umor subtil, asa si in cazul datingului online trebuie sa fii cat mai uman, cat mai cald, mai jovial. Nu folosi fraze cliseu. Fii relaxat. Si evita listele lungi de adjective care presupui tu ca te caracterizeaza. Nu te hiperboliza pentru ca nu te crede nimeni pe cuvant. Lasa simtul umorului sa vobeasca pentru tine. Ai putea scrie: cauti o companie pentru festivalul de jazz de luna viitoare? Sau: Hai sa vedem impreuna toata lumea! Suna mult mai bine decat iubesc jazzul si calatoriile.

La ce anume te uiti mai intai atunci cand vine vorba despre profilul unei persoane?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply