Dating

Cum iti dai seama ca e momentul sa incerci datingul online

By august 11, 2015 3 Comments

dating online www.b4fashion.deStudiile arata ca tot mai multe persoane isi gasesc jumatatea online. Cu toate astea, exista o multime de oameni care se incapataneaza inca sa spuna ca datingul online nu este pentru ei. Exista insa cateve semnale care arata momentul potrivit pentru a incerca aceasta modalitate de socializare, de comunicare.

Inainte de a da verdictul potrivit caruia „datingul online nu este pentru tine”, citeste lista urmatoare de situatii si vezi daca nu ar trebui sa iti regandesti pozitia:

1. N-ai mai cunoscut demult oameni noi

Grupul tau de prieteni este acelasi, la serviciu intalnesti zi de zi aceiasi colegi si in randul lor nu e nicio persoana care sa te atraga. E momentul, asadar, sa intri intr-o retea sociala mai larga de unde sa poti alege exact acea persoana cu care sa te potrivesti.

2. Te plictisesti sambata seara

In weekenduri, mergi la sala, iti prepari cina, te uiti la serialele preferate si cam atat. Totul a devenit o rutina si incepe sa fie plictisitor. Ai nevoie de ceva incitant, fie chiar si o iesire la un concert sau la o piesa de treatru. Esti o persoana tanara drept pentru care trebuie sa actionezi ca atare.

3. Vrei sa nu te mai gandesti la fosta relatie

Daca in continuu in mintea si in inima ta e tot fostul/a, atunci e clar ca trebuie sa intalnesti pe cineva interesant, care sa te faca sa il/o uiti.

4. Toti prietenii tai sunt cuplati

E frustrant sa iesi la o intalnire cu prietenii si toti sa vina insotiti, doar tu sa fii singur/a. Sau sa vrei sa va intalniti si ei sa dea vina pe partener/a pentru faptul ca te refuza.

5. Vrei sa ai parte de o aventura

Nu intotdeauna esti dispus sa ai o relatie serioasa. Poate iti doresti doar sa ai pe cineva cu care sa mergi la mare si sa va distrati impreuna o saptamana, insa nu ai dat de persoana potrivita pentru asta. E un motiv in plus sa intri intr-o comunitate de oameni singuri in care, cu siguranta, vei gasi pe cineva dispus sa te urmeze.

6. Ai nevoie de putina incredere in tine

Oamenii au nevoie uneori de cineva care sa le ofere incredere in sine, iar schimbul de mesaje pe un site de dating te poate ajuta sa te vezi cu alti ochi, sa fii mai optimist/a si sa iti dai seama ca inca sunt persoane care te considera atractiv/a.

Tu cand ai decis ca e momentul sa iti faci cont pe un site de dating?

Foto: b4fashion.de

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply