Dating

Il placi, dar el te place? 4 indicii clare ca te invita si la a doua intalnire

By octombrie 27, 2014 No Comments

sentimenteL-ai vazut, l-ai placut si te framanta gandul daca va mai exista si a doua iesire in oras cu tipul pe care l-ai cunoscut prin intermediul datingului online. Semnele ca este interesat sa te cunoasca si ca i-ar placea sa mai iasa cu tine se pot “citi” inca din timpul primei intalniri. Nu sta ca pe ghimpi in fata telefonului, asteptand sa te caute! Iata cum ii citesti intentiile si cum iti dai seama daca va mai exista a doua intalnire!

1. Distanta dintre voi se micsoreaza vazand cu ochii

Ati inceput prima intalnire stand fata in fata, iar pe parcursul cinei, ai constatat ca pozitia corpului lui este indreptata mult spre tine si ca distanta dintre scaunele voastre s-a micsorat considerabil? Este un semn ca i-ai placut si ca se simte bine in compania ta. Ai toate sansele sa te revezi cu el, foarte curand!

2. Este atent doar la tine si… atat

Iti poti da seama daca partenerul tau de dating te place sau nu, urmarindu-i reactiile cu cei din jur, dar si “relatia” cu gadgeturile din timpul intalnirii. Daca nu isi da seama ca se loveste de cineva din jur cand merge pe strada, nici macar nu-si ia ochii de la tine pentru a comanda barmanului bautura si nu isi scoate nicio clipa telefoanele din buzunar, cu siguranta i-ai atras atentia. Daca un tip se plictiseste la prima intalnire, tinde sa butoneze constant telefonul, sa vorbeasca cu prietenii la el minute in sir si sa arunce priviri insistente la mesele celor din jur.

3. Este interesat sa aprofundeze conversatiile si temele de discutie

O persoana dezinteresata de partenerul de intalnire se limiteaza adesea la subiecte de discutie banale – hobby-uri, profesie, muzica etc. -, insa un tip careia i-ai atras atentia, va patrunde in profunzimea conversatiilor. De exemplu, nu iti va spune doar ca ii place sa citeasca, ci iti va da si titlurile cartilor lui preferate, te va intreba daca le-ai citit si va construi intotdeauna dialoguri constructive, menite sa te ajute sa il cunosti mai bine.

4. Primesti mesaj de la el, imediat dupa intalnire

Nici nu ai ajuns bine acasa si constati ca ai primit deja un sms de la partenerul tau de intalnire: “ai ajuns bine acasa?”, “m-am simtit foarte bine in seara aceasta”, “este o persoana deosebita” etc. Acesta este cel mai clar indiciu ca vor urma si alte mesaje si, de ce nu, telefoane. Poti spune ca a doua intalnire este “in carti”. Persoanele care nu rezoneaza la prima intalnire cu partenerii lor tind sa se “evapore” brusc dupa prima intalnire, fara a mai da vreun semn.

 

 

Tu cum ti-ai dat seama ca va urma si a doua intalnire?

 


Foto:
Whatsyourprice.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply