Dating

Incepator in datingul online? 3 greseli pe care trebuie sa le eviti!

By iunie 14, 2016 No Comments

s2_incepator online 

Iti amintesti vorba mamei, care spunea ca “ce-i mult nu-i bun”? Ei bine, daca in copilarie se referea in general la prea multa joaca si prea multe dulciuri, acum poti face legatura intre aceste cuvinte si o multime de situatii din viata reala. Una dintre ele este
datingul online
.

Este valabil si daca esti “nou” pe un site de dating, dar si daca ai revenit dupa o pauza. Asa ca, inainte de a te arunca cu capul inainte, incercand sa stabilesti cat mai multe contacte si intalniri, ar fi bine sa tii cont de urmatoarele capcane in care poti cadea:


1. Te intalnesti cu mai mult de trei persoane pe saptamana

Chiar daca ai fost ceva mai mult timp singur/a, nu trebuie sa te gandesti acum ca e cazul sa recuperezi timpul pierdut. Si nici sa crezi ca trebuie sa le dai o sansa tuturor celor care te contacteaza online. Chiar daca la inceput poate parea tentant sa ai cat mai multe intalniri, acest lucru s-ar putea intoarce impotriva ta. Pentru ca nu vei face decat sa te amagesti ca ai succes si, in realitate, sa ratezi adevaratele sanse de a cunoaste pe cineva potrivit.

“Mi-am dat seama ca am exagerat atunci cand mi-am stabilit mai multe intalniri intr-o singura zi. A fost nevoie chiar sa plec mai devreme de la una dintre ele ca sa pot ajunge la alta. A fost obositor, m-am simtit epuizata si nu am ajuns pana la urma sa cunosc cu adevarat pe cineva. Invatatura pe care am tras-o a fost ca cel mai bine e sa te limitezi la una sau doua intalniri pe saptamana. In felul acesta ai timp suficient sa meditezi, sa cantaresti pentru a stabili daca mergi mai departe sau nu”, sustine Rebecca, un publicist care traieste in Carolina de Nord.

2. Trimiti mesaje formale

In general, barbatii fac cel mai adesea aceasta greseala. Isi doresc cat mai multe confirmari, dar de fapt sfarsesc prin a trimite acelasi mesaj de 50 de ori la 50 de femei diferite si, evident, ca fiecare dintre ele va realiza ca este, de fapt, un text stas, asemenea unui formular. “Daca nu te legi de profilul persoanei respective, de ce te-ai astepta sa iti raspunda?”, spune Dave Wygant, autorul Always Talk To Strangers. “Un e-mail trimis in masa pur si simplu nu functioneaza. Este mult prea mare competitia in online si de aceea trebuie sa fii cat mai original”, mai spune Wygan.


Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a creste rata de raspuns la interpelarile tale este sa faci mesajul cat mai personal cu putina. E suficient chiar si o scurta observatie care sa arate ca esti interesat de acea persoana si nu doar ca incerci sa o pui la gramada cu altele.

3. Te astepti sa ai succes imediat

Un site de dating iti ofera sansa de a cunoaste mult mai multe persoane decat ai reusi sa o faci in offline, dar nu iti poate garanta ca te vei indragosti imediat sau ca iti vei gasi rapid jumatatea. Din nou, orice exagerare ti-ai putea reteza din start sansele de a identifica tocmai persoana potrivita. “Datingul online ar trebui sa fie un hobby practicat echilibrat. De aceea, e bine sa faci mici pauze, de cateva zile, intre intalniri. Ideal este sa nu mergi prea departe cu asteptarile fiindca vei fi dezamagit. La urma urmei, se spune ca norocul vine atunci cand nici nu te astepti.

Care crezi ca este adevaratul succes in online?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply