Dating

Prima data impreuna? Iata 5 secrete ca lucrurile sa mearga perfect!

By ianuarie 19, 2016 No Comments

Paar, Mann, Frau, "zwei Personen", Liebespaar, Liebespaerchen, verliebt, Verliebte, Liebe, aussen, Aussenansicht, Aussenaufnahme, "im Freien", trinken, trinkend, Alkohol, anstossen, Wein, Rotwein, Garten, Cover, "Kopf an Kopf", zusammen, gemeinsam, Zweisamkeit, Romantik, romantisch, vertraeumt, traeumerisch, traeumen, Glueck, Liebesglueck, Harmonie, harmonisch, Gastronomie, Restaurant, Freizeit, "20-30 Jahre", "ueber 20", "ueber zwanzig", Twen, Erwachsener man, woman, male, female, couple, "two people", lovers, in love, love, outside, outdoor, outdoors, drink, drinking, alcohol, toast, wine, red wine, garden, cover, "head to head ", "looking at camera", together, togetherness, romance, romantic, dreamily, dreamy, happiness, bliss, harmony, harmonious, catering, restaurant, leisure,"free time", "spare time", "20-30 years", "over 20", "over twenty", twen, adults, adult pp1010 *** Local Caption *** 00079886, Katalog, KAT09, default, Katalog/Katalog People

Da, stim! Prima data e cel mai greu. Prima intalnire creeaza intotdeauna cele mai mari emotii, pentru ca niciodata nu poti fi atat de sigur pe tine incat sa nu te temi ca o zbarcesti spunand ceva nelalocul lui.

Iata cateva dintre sfaturile date de utilizatorii datingului online pentru ca prima intalnire sa iasa perfect:

Razvan: Nu merge la film

Evita intalnirile de tipul: mergem sa vedem un film. Stati intr-o incapere intunecoasa, incare nu va puteti vedea, nu puteti vorbi, nu va puteti cunoaste reciproc. Filmul este reteta unei intalniri plictistitoare, ratate”.

Addy: Alege-ti mancarea cu atentie

Daca mergeti la un restaurant, alegeti mancare cu care nu risti sa te murdaresti. Spaghetele Bolognese, spre exemplu, te vor lasa fie cu o pata de sos pe haine, daca nu chiar cu una pe barbie, ceea ce ar putea fi foarte neplacut la vedere”.

Claudiu: Foloseste telefonul in avantajul tau

Imi place cand imi suna telefonul la prima intalnire. Resping imediat apelul, apoi pun telefonul pe silentios si imi concentrez atentia asupra persoanei pe care tocmai am intalnit-o. E un semn ca e importanta si ca nu vreau sa ne mai deranjeze nimic”.

Silvia: Da-i sansa sa plece mai repede

Da-i celeilalte persoane sansa sa plece mai repede de la intalnire. Daca vrea sa ramana, va aprecia intentia ta. Nu e nimic mai inconfortabil decat sa vrei sa pleci si sa nu poti sa o faci. Va dau un exemplu:

Tipul: Poti sa mai ramai sau trebuie sa pleci?

Varianta 1. Tipa: Da, stai linistit, mai pot sta putin.

Varianta 2. Tipa: De fapt, chiar trebuie sa plec.”

Robert: Atentie la felul in care iti raspunde!

Daca persoana cu care vorbesti nu se uita la tine pentru mai mult timp, priveste, spre exemplu, in farfurie, peste urmarul tau sau pe fereastrea, e semn ca nu prea e intereasat/a de tine. Nu descuraja. Poti spune ceva de genul: «Scuza-ma. Se pare ca te cam plictisesc». Apoi pune-i o intrebare care sa o priveasca direct.”

Cum crezi ca ar trebui sa se desfasoare prima intalnire ca sa fie perfecta?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply