DatingMatrimoniale

SentiGhid 3: Pune-te in locul lor

By august 25, 2016 No Comments

 

photoCu totii am auzit ca primele intalniri sunt comparabile cu mersul la interviuri.

In aceeasi ordine de idei, profilul tau de pe Sentimente.ro poate fi comparat cu CV-ul tau de dating.

La fel cum e usor sa alegi o poza de CV in care sa arati bine, dar e greu sa iti sumarizezi experienta profesionala in cateva randuri, asa e si in cazul profilului tau de pe Sentimente.ro. E usor sa gasesti cateva poze graitoare, dar e greu sa explici in cateva randuri felul tau de a fi si lucrurile importante pentru tine.

De aceea ar fi bine, cand iti completezi profilul pe Sentimente.ro, sa te pui in locul celor care il vor citi.
Daca nu stii ce sa scrii despre tine, ia o pauza si priveste la rece. Intreaba-te ce ai vrea ca altii sa citeasca despre tine. Ce este important sa afle despre tine? Iata cateva idei:

Cum iti petreci majoritatea timpului? Poate iti place sa fii mai mult pe afara, sa ai activitati, sau poate preferi sa stai mai mult in casa, sa citesti, sa vezi filme si sa te relaxezi.

Ce hobby-uri ai? Daca iti place sportul, ar fi bine sa scrii asta, fiindca vei atrage atentia potentialilor parteneri care fac sport.

Ce lucruri iti sunt caracteristice? Indiferent ca e de bine sau de rau, daca anumite lucruri iti stau in fire, e important sa fie impartasite cu persoanele din jurul tau, online si offline. Spre exemplu, daca iti sta in fire sa intarzii mereu, ar fi bine sa se stie acest lucru despre tine. Astfel, nimeni nu va lua personal posibilele tale intarzieri. In plus, aceste mici defecte sunt lucruri care te definesc, si care, daca sunt “luate la cunostinta” inainte sa se intample, pot deveni amuzante.

Care sunt valorile tale? Daca sunt lucruri la care tii (cultura, sanatate, cariera), mentioneaza asta! Uneori, diferentele de valori ies la suprafata prea tarziu in relatia dintre doi oameni. Nu spunem ca daca exista diferente, relatia nu ar trebui sa inceapa, ci ca e mai usor sa stii cu ce urmeaza sa ai de-a face de la inceput.

Gandeste-te ce ai vrea sa vezi la altii. Si altii vor sa vada aceleasi lucruri la tine! Daca te intereseaza cum isi petrec timpul, cat de apropiati sunt de familie, daca au pasiuni, daca admira arta, inseamna ca acestea sunt lucruri importante pentru tine si ar fi bine sa le comunici.

Fii tu! Fii transparent. Astfel, vei atrage persoane mai potrivite pentru tine. O aura de mister e interesanta si atractiva, dar va atrage si persoane care nu sunt atat de potrivite pentru tine si cu care ai mai putine lucruri in comun.

Tu cand ti-ai completat ultima data informatii in profilul de pe Sentimente.ro?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply