Dating

Top 5 cele mai bune scuze pentru cand intarzii la o intalnire

By noiembrie 2, 2015 No Comments

Woman waiting

Partea cea mai grea atunci cand intarzii la o intalnire este momentul in care dai ochi in ochi cu persoana pe care ai facut-o sa te astepte. Desi poate fi destul de dificil, sa fii sincer/a este cel mai bun lucru cu putinta. Insa nu intotdeauna reusesti.

Iata cinci scuze credibile pe care le poti folosi si cu care mergi la sigur:

 

Ai estimat gresit

Ai cautat pe harta locul intalnirii, ai memorat traseul, ai plecat si mai devreme decat prevazusesi, dar cu toate acestea esti tot in intarziere. Fie ca traficul a fost aglomerat, fie ca ai prins fiecare stop, poti sa folosesti ca scuza faptul ca ai estimat gresit timpul in care ajungi la locul de intalnire. Ai gresit, dar este vei fi mult mai usor iertat/a.

Te-ai ratacit

Daca nu ai un GPS, faptul ca te ratacesti, mai ales daca locul in care v-ati dat intalnire nu e unul arhicunoscut, atunci e lesne de inteles ca te-ai fi putut rataci. Poti spune ca ai fost convins/a ca stii locatia exacta, doar ca realitatea din teren a fost alta. Poate fi un start pentru o discutie amuzanta, care sa destinda atmosfera tensionata.

Nu ai gasit un loc de parcare

Problema locurilor de parcare este comuna celor mai multe orase. In centrul orasului, in special la ore de varf, este dificil sa gasesti un loc in care sa lasi masina in siguranta motiv pentru care poti folosi cu succes ca scuza faptul ca te-ai invartit minute bune la volan pana ce ai gasit unde sa parchezi. E o modalitate buna de a-ti justifica intarzierea, mai ales ca oricine cunoaste aceasta problema.

Ti s-a imbolnavit animalul

Ar putea parea o scuza puerila, insa daca persoana cu care ti-ai dat intalnire stii bine ca iubeste animalele, atunci cu siguranta ca va fi impresionata de compasiunea pe care o manifesti pentru animalul tau de companie si va uita ca ai lasat-o sa te astepte atat de mult. Animalul tau este copilul tau, iar grija pe care i-o arati nu are cum sa nu starneasca simpatia celui sau celei cu care ti-ai dat intalnire.

Ai terminat serviciul tarziu

Evident, daca intalnirea a fost programata in timpul saptamanii este mai lesne sa folosesti aceasta scuza, insa poti apela la ea si in weekend, spunand ca ti-ai luat de lucru suplimentar si acasa, drept pentru care ai pierdut notiunea timpului. E o scuza credibila care functioneaza cu atat mai mult cu cat te arata drept o persoana devotata jobului sau. Cu toate acestea, adevarul este cel mai bun si trebuie sa te asiguri ca intarziatul nu devine un obicei.

Care sunt scuzele pe care le-ai folosit atunci cand ai ajuns tarziu? Au functionat?

Hai pe Sentimente