Dating

Top 5 reguli de dating in secolul 21

By octombrie 26, 2015 No Comments

Junges Paar hat Spass beim Tanzen Zuhause, young couple dancing at home

Regulile de dating difera de la persoana la persoana si de la situatie la situatie. Fie ca vorbim de intalniri online, de intalniri in persoana sau despre participarea la un eveniment de tipul speed-dating, iata cateva reguli cheie pe care trebuie sa le ai in minte pentru a te bucura de succes:

1. Verifica modul in care te prezinti pe internet

E tot mai simplu in ziua de astazi sa fii „gasit” cu ajutorul internetului. O persoana interesata de tine va folosi intai si intai un motor de cautare pentru a descoperi ceea ce ai dezvaluit online. Gandeste-te la felul in care se prezinta imaginea ta in media si ia masuri astfel incat „sa dai bine”.

2. Fii flexibil/a cand vine vorba despre „cine plateste”

Intr-o vreme, barbatii trebuiau sa plateasca pentru o iesire la restaurant, in caz contrar intalnirea era considerata un esec. Cu toate acestea, nu toate femeile sunt de acord cu acest mod de abordare a problemei. Unele considera ca trebuie sa isi achite ele partea de consumatie, pentru a-si arata independenta. Bine ar fi sa discutati si sa ajungeti la un compromis acceptabil, care sa nu jigneasca nici pe unul, nici pe celalalt.


3. Pasul doi e foarte important

Dupa o intalnire agreabila cu o persoana fata de care ai simtit o atractie puternica, contactul urmator e foarte important. Cu toate acestea, sa stabilesto rapid o a doua intalnire ar putea sa te faca sa pari prea dornic/a sau prea insistent/a. Si sa lasi prea mult timp in care nu va vorbiti ar putea crea impresia ca nu esti interesat/a, asa ca trei zile de la prima intalnire este momentul cel mai bun pentru un telefon sau un mesaj nou.

4. Comunicarea clasica este de baza

Chiar daca acum exista o multime de mijloace online de a contacta o persoana, acestea sunt de cele mai multe ori impersonale si nu reusesc sa transmita indeajuns de bine mesajul tau. Un apel telefonic, in schimb, te poate scoate in evidenta in multimea de pretendenti sau pretendente.

5. Discutiile directe sunt cheia viitorului

Relatiile neconventionale sunt tot mai la moda, insa nu toata lumea este de acord cu o astfel de abordare. De aceea, daca iti doresti exclusivitate, trebuie sa o spui clar inca de la inceput, iar cel mai bine este sa vorbesti deschis despre acest lucru.

Ce alte reguli de dating consideri ca sunt la moda in prezent?

Hai pe Sentimente