Matrimoniale

3 greseli de dating online pe care sa le eviti

By aprilie 4, 2014 ianuarie 14th, 2021 No Comments

online-datingExista cateva greseli de dating online care iti pot reduce considerabil sansele sa iti gasesti un partener cu reale calitati de a se transforma in perechea ta de cursa lunga. In incercarea de a impresiona, multi utilizatori ai site-urilor de matrimoniale ajung sa isi creeze o imagine falsa despre sine.

De cele mai multe ori, cu cat te straduiesti mai mult sa pozezi in ceea ce nu esti, cu atat mai mult iti influentezi negativ sansele sa fii remarcat si admirat. Pe de alta parte, daca utilizezi seviciile de dating online pentru a arata celorlalt cine esti de fapt, ajungi cat se poate de aproape sa iti cunosti, in sfarsit, jumatatea. Evita sa comiti greselile de mai jos pe un site de matrimoniale si pregateste-te sa iesi in evidenta in mod pozitiv!

1. Folosirea un pseudonim

Cateva sondaje online au descoperit ca persoanele care folosesc pe site-urile de dating pseudonime de tipul “tiparatos76” sau “pisicutadulce4u” atrag mai putin atentia curtezanilor si par sa nu fie persoane de incredere in ochii celorlalti, din pricina aerului ludic transmis de pseudonim. Cand iti folosesti numele real, chiar daca nu in forma sa completa, deja transmiti credibilitate si maturitate, precum si intentii sincere.

2. Graba spre o intalnire fata-in-fata

Multe povesti frumoase de iubire s-au infiripat online, pe un site de matrimoniale, insa inceputul lor este intotdeauna marcat de discutii interminabile pana la ceasuri tarzii in noapte, care au condus la trezirea treptata a interesului reciproc.

Asteapta o perioada inainte sa ii propui partenerului tau de discutii o intalnire fata-in-fata, da-i de inteles ca vrei sa il cunosti cu adevarat si nu ca iti doresti cu disperare sa iti dea o sansa, chiar daca sunteti momentan doar doi straini.

3. Utilizarea cliseelor

Nu iti completa profilul personal de pe site-ul de dating cu fraze-cliseu sau informatii despre care crezi ca altii le vor aprecia. Interesul tau este sa gasesti acea persoana care sa te iubeasca tocmai pentru unicitatea ta, nu pentru ca te-ai descris in termeni ideali. Franchetea ta va da roade, atunci cand vei cunoaste un partener perfect compatibil cu tine in viata reala!

Tu ai comis greseli pe un site de dating pe care le regreti acum? Spune-ne povestea ta in sectiunea de comentarii de mai jos!

Hai pe Sentimente

Leave a Reply