Matrimoniale

4 superstitii ciudate despre intalniri

By martie 28, 2014 2 Comments

superstitiousSuperstitiile nu au ocolit nici lumea dragostei, asa ca nu ar trebui sa te miri in cazul in care cea mai buna prietena a ta iti spune sa nu mergi la intalnire fiindca este marti sau te indeamna sa nu porti o anumita culoare fiindca aduce ghinion. Misticismul legat de dating si relatiile matrimoniale ramane in actualitate. Iata care sunt cele mai ciudate superstitii despre primele intalniri amoroase:

1. Lenjeria intima norocoasa

Multe femei poarta la primele intalniri o lenjerie intima sexy pentru a se simti speciale. Altele nu pleaca insa niciodata la o intalnire amoroasa, daca nu au lenjeria de corp norocoasa.

Oare cum poate sa aduca ghinion o lenjerie intima, daca ea nici macar nu se vede la primul contact vizual? Nu te crampona in lucruri care nu iti afecteaza direct imaginea. Partenerul tau nu stie ce porti pe sub haine la prima intalnire, el vrea mai intai sa te cunoasca.

2. Muzica dinainte de intalnire

Unele persoane au un adevarat ritual inainte de a merge la prima intalnire, mai ales daca este o persoana cunoscuta pe un site de dating, iar intalnirea este una oarba. Pe langa ca faptul ca se aranjeaza impecabil, au si o muzica speciala pe care o asculta. Fara playlistul lor preferat, acestea se simt stanjenite si au impresia ca intalnirea lor va fi un esec total.

Muzica nu poate schimba viitorul! Aceasta iti poate da pur si simplu o stare de spirit mai buna, insa nu iti poate transforma intalnirea intr-una de vis ori intr-una cosmar.

3. Nu se mananca inainte de prima intalnire

O alta superstitie ciudata, pe care foarte multe persoane o impartasesc, este aceea de a nu manca nimic inainte de prima intalnire. Aceasta este intr-adevar un lucru practic, deoarece partenerul tau s-ar simti ofensat daca nu ai consuma nimic. De asemenea, indicat ar fi sa nu consumi nici bauturi carbogazoaze, pentru a evita un eventual disconfort gastric, ce te-ar putea pune intr-o situatie jenanta.

4. Nu-ti suna partenerul dupa prima intalnire

Multe femei au impresia ca nu este indicat sa sune ele primele partenerul dupa prima intalnire. Chiar si barbatii au superstitia ca trebuie sa astepte un prim telefon timp de trei zile, dupa ce au avut o intalnire.

Daca esti atrasa de persoana cu care te-ai intalnit, nu te sfii sa ii arati ca te intereseaza si ca iti doresti sa va intalniti din nou. Nu conteaza cine suna primul. Incearca totusi sa nu il agasezi si sa ii trimiti numeroase mesaje, deoarece se va simti coplesit de situatie.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply