Matrimoniale

Dating online: 10 moduri prin care sa il surprinzi

By octombrie 9, 2012 No Comments

Gesturile frumoase impresioneaza fie ca sunt facute fata in fata sau pe site-ul de dating online. Indiferent de nivelul la care te alfi cu partenerul, exista nenumarate surprize pe care i le poti face pentru a se simti apreciat, special. Iata cateva dintre ele.

1. Lasa-i un mesaj pe site-ul de dating online, in care sa ii spui ca te gandesti la el si ca abia astepti sa va vedeti.

2. Rasfata-l cu un masaj dupa o zi grea de munca, chiar daca el nu iti cere acest lucru. El va aprecia si iti va intoarce favoarea cu prima ocazie.

3. Fotografiaza-te in timp ce prepari cina: o poza cu mancarea si o poza cu tine, in care porti doar un sortulet foarte scurt si sexy. Trimite-i cele doua poze pe telefon, pe e-mail sau in casuta de mesagerie din site-ul de dating online.

4. Atunci cand vorbiti pe site-ul de dating online spune-i ca lipsesti putin, dar ca revii. Imbraca-te si du-te la el acasa, cu o sticla buna de vin. Va fi foarte placut surprins.

5. Fa-i complimente, fie pe site-ul de dating online, fie fata in fata. Chiar daca nu arata cat de mult se bucura, poti fi ferm convinsa de faptul ca in sinea lui este foarte incantat de acest gest.

6. Atunci cand discutati pe site-ul de dating online roaga-l sa iti spuna una dintre fanteziile lui. Ajuta-l sa o indeplineasca. Cu siguranta te va adora pentru acest lucru.

7. Atunci cand dormiti impreuna, trezeste-te cu o jumatate de ora inaintea lui si pregatest-i micul dejun. Adu-i mancarea la pat.

8. Atunci cand munceste mult si este stresat, invita-l cu tine in cabina de dus, pentru 10 – 15 minute si spala-l pe spate si pe cap. Acesta este un rasfat pe care orice barbat si-l doreste.

9. Indeamna-l periodic sa iasa cu prietenii lui. Va vedea ca esti diferita fata de toate celelalte femei de pana acum. Chiar daca poate ti-ai dori ca acel timp sa il petreaca cu tine, nu uita ca pentru barbati spatiul personal, separat de partenera, este esential. In plus, in acest fel el va incerca sa se revanseze fata de tine.

10. Atunci cand esti la munca, trimite-i un mesaj, pe site-ul de dating online, in care sa ii spui cat de mult ti-ai dori sa fiti impreuna acasa si sa faceti sex.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply