Matrimoniale

Dating online: 6 abilitati care le impresioneaza pe femei

By octombrie 10, 2012 106 Comments

Chiar daca ai intalnit-o pe site-ul de dating online si pare sa fie incantata de tine, nu uita ca trebuie sa o cuceresti si sa o impresionezi, in special pe parcursul saptamanilor urmatoare.

Femeile sunt destul de selective si isi doresc barbati care sa se priceapa la tot mai multe lucruri, din domenii variate.

Faptul ca te pricepi la calculatoare, la fotografie, la prepararea unor mancaruri sau ca esti foarte persuasiv cu oamenii din jurul tau, te poate ajuta sa o cuceresti.

Iata cateva dintre abilitatile cu care poti impresiona orice femeie.

Stii sa faci mancare

Dragostea trece prin stomac, iar acest lucru nu este valabil doar pentru barbati, ci si pentru femei. In timpul discutiilor de pe site-ul de dating online, spune-i partenerei tale ca stii sa faci ciorbe, mancaruri, paste, salate si chiar anumite deserturi. Va fi absolut impresionata, mai ales pentru ca majoritatea barbatilor din jurul sau abia se descurca sa pregateasca o portie de cartofi prajiti si oua ochiuri.

Poti sa repari o masina

Ai ramas cu masina in mijlocul strazii, insa esti capabil sa o repari singur, in maxim 10 minute? In timpul unei discutii de pe site-ul de dating online poti strecura acest mic detaliu, punand accent pe faptul ca nici macar nu te-ai gandit sa apelezi la un serviciu de tractari auto si ca intotdeauna ai fost pasionat de partea mecanica a masinilor, nu doar de aspectul si puterea acestora.

Vorbesti limbi straine

Indiferent ca mergeti impreuna intr-o vacanta intr-o tara straina sau ca este vorba despre traducerea unor documente, asigura-te ca ii arati cat de bine te pricepi la limbile straine. Mai mult decat atat, site-ul de dating online este un loc perfect in care ii poti demonstra ca vorbesti perfect anumite limbi straine, mai ales in scris. Ii poti face un compliment in limba franceza, fara sa folosesti insa cuvinte comune, pe care le stie toata lumea.

Esti un tip priceput la toate

Stii sa schimbi un bec, o priza, sa bati cuie si sa folosesti bormasina? Orice femeie isi doreste sa aiba in casa un barbat care sa se poata ocupa de problemele care apar ocazional, fara sa fie nevoie sa apeleze la serviciile unui instalator. Mentioneaza-i, atunci cand vorbiti pe site-ul de dating online, ca esti un barbat priceput si ca iti place sa repari toate problemele din casa.

Faci fotografii bune

Nu este nevoie sa ai un aparat performant pentru a face fotografii bune, impresionante. Realizeaza cateva portrete sau fotografii cu peisaje sau copii si arata-i-le in timp ce vorbiti pe site-ul de dating online. Cu siguranta se va gandi ca esti pasionat si isi va dori sa ii faci si ei cateva poze.

Te descurci cu copiii

Te lasa pentru cateva clipe in compania nepotilor sai si te descurci de minune? Ea va fi impresionata, mai ales pentru ca, de obicei, barbatii se feresc sa ramana singuri cu copiii si se panicheaza numai cand se gandesc la aceasta posibilitate. Ea se va gandi ca vei fi un tata excelent pentur copiii vostri, chiar daca nu iti va spune acest lucru… mai ales in primele luni de relatie.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Umatpara spune:

    A unique atircle is truly worth a comment. I think that you should blog more on this field, it might not be a taboo topic but generally people do not communicate on such topics. You should fee free to go to my post on and let me know what you feel. Many thanks!

  • Mai spune:

    I really like your weitsbe and article! The information is spot on. I will definitely bookmark it and refer other people to it.I also recently wrote a helpful site on which is pretty informative and you may enjoy take a look at it when you have a chance. Thanks!

  • Azemina spune:

    Ce2nd şi sub ce formă acordăm copiilor bani de buznaur (II) November 18, 2011 By Iulia Leave a Comment Aşa cum vă promiteam, voi continua astăzi povestea eencepută ieri despre copii şi banii de buznaur.

  • Eric spune:

    Job-ul de calugar. Sa inavatm sa ne retragem uneori si sa meditam la ce ni se intampla, sa inavatm sa avem rabdare, sa fim calzi si calmi, sa inavatm sa ne ridicam si sa ne pregatim pentru pasii urmatori.Job-ul de constructor. Sa descoperim singuri ce inseamna un lucru facut de la inceput pana la sfarsit. Sa aflam, astfel, ce am facut bine si ce puteam face si mai bine. Sa inavatm sa ne autoevaluam corect.

  • Noemi spune:

    Nu stiu care merita prumil loc ca toate sunt bune si reusite. Voturile vor decide pana la urma dar eu m-as bucura ca toti sa castigati caci aveti talent. Felicitari tuturor concurentilor.

  • Ariadna spune:

    Scuze pentru conifzue . A.P. Cekhov, adica Aleksandr Pavlovich, nu Anton Pavlovich. totusi ii gresisem numele lui Chekhov: scrisesem Cehov de fiecare data : > oricum . multumesc pentru ca mi-ai atras atentia!

  • Alp spune:

    Buna,Denumirea corecta este Ţiglaile si nu Tigaile. Ţiglaie = claie de fe2n (popular). cen timp, leitra l a fost parasita si s-a ajuns la Tigai, care nu au nici in clin nici in maneca cu forma stancilor, care eentr-adevăr se aseamănă cu nişte clăi de fe2n.

  • Feishadow spune:

    Din Sudrigiu pana la intersectia spre Boga e teniarmt, marcat, tot ce trebuie…mai greu a fost sa ajungem la Sudrigiu dinspre Deva, se lucreaza si e plin de semafoarein ce il priveste pe cel de la Padis, acum se lucra la el, dar intr-un ritm destul de bun (adica de la o zi la alta, cand ne-am intors, inaintasera bine cu lucrarile)si sa nu uit, multumim de postari, ne-au fost extrem de utile weekendul asta 😉

  • Siva spune:

    Am fost in august 2010 in Padis. Se lucra fotrae intensiv la drum atunci, portiunea din Boga pana la cabana Padis (atat am mers eu). Am stat la o pensiune din Boga si am folosit masina in fiecare zi ca sa urcam in platou pana la startul traseelor. Cu “Golanul” din dotare nu am avut nici o problema.Se pare ca vor sa asfalteze intreg drumul forestier care traverseaza de la Boga la Rachitele. Personal as fi preferat sa nu-l repare de loc pentru a nu ajunge la fel ca Transfagarasanul.

  • Sathish spune:

    Revin: in principiu smraardul are faza de maxima inflorire in jurul datei de 1 iunie, plus minus cateva zile in functie de temperatura medie din luna mai. Am fost de multe ori in Ciucas la inceput de iunie, uneori am gasit versanti intregi infloriti, alteori nu….depinde de niste factori misteriosi se pare. Denumirea Muntele Rosu vine de la aceasta perioada a anului in care inforeste smraardul si tot muntele este …Rosu.Uite aici o poza facuta intr-un an in care am avut noroc:https://picasaweb.google.com/116889302635076624500/CiucasMountain#5347222330099114946

  • Mina spune:

    Pentru iubitorii de munte exstia portalul carpati.org. Aici iti poti face un cont, si te poti inscrie la turele propuse de altii care (de regula) au mai multa experienta.Majoritatea sunt ture de 2 zile, cu dormit la cort sau cabana, dar mai sunt si ture de o zi. De asemenea majoritatea sunt destul de grele, si daca spui ca nu ai mai fost de mult pe munte, e bine sa nu te inscrii la ele. Sunt insa ture si mai usurele.Iti recomand turele lui Razvan_ilie sau forestlander. De asemenea Andrey face ture fotografice in Ciucas, de o zi. Am fost si eu si urmeaza sa scriu despre ea, daca te va interesa.Ideea e sa nu te inscrii la ture daca nu ai echipamentul cerut sau daca nu esti sigura ca poti face fata (la diferenta de altitudine sau durata turei).Exista si ture de initiere, care sunt facute de administratorii portalului, insa in ultimul timp am vazut ca sunt din ce in ce mai grele.Daca mai ai intrebari, ma poti intreba , iti raspund cu mare drag.

  • Michelle spune:

    multumesc pentru harta! chiar nu stiam unde sa caut una… 7 scari am mai facut insa ausziem de pestera aceasta dar nu imi imaginam ca e chiar asa de ingusta… numai bine si vreme buna in viitoarele trasee!

  • Eduarda spune:

    Eu cand am fost ultima data la Budapesta, am fost si la dus si la irotns cu trenul. Mai ales ca fiind inca studenti aveam Reducere 50% cu cupoanele pana la Arad, asa ca am iesit foarte ieftin chiar daca ne-am plimbat ceva cu trenul prin tara. Dar a fost frumos. Nu regret!

  • Olga spune:

    Ce pot sa zic , mare respect petnru tot ceea ce faci si cat de original’ poti fi prin vocabular asemenea unui om simplu , de la tara . Profita din plin alaturi de Bobo al’ mic de timpul liber si rupe-te in toate mantocariile’ dupa malul marii . Pana intr-un final , nu-i nici o rusine in a te da intr-o ratusca . In cazul tau , ai motiv . Bobo al’ mic . Te salut si inca o data respect !

  • Ankit spune:

    calmeaza-te tipule,cum adica or fi ei cam dusi ????tati,astia-s praf sau cel putin issus ala cu maooccrsmosu` si l-am vazut si pe Blackman,chitaristul lor si e spart si ala,am intrat pe YtB si am gasit un interviu cu el ,are omu o voce de pitigoi pletos,sunt rupti in cur baietii asa ca da-o-n plm de treaba cu tot cu cea mai de succes zau asa pune mana si asculta muzica nu toate cacaturile!

  • Ajay spune:

    salut, jaimerai bien gagne9 les pelacs pour lui donner un tshirt tout-samplement :)bonne continuation pour la suitepeace

  • Sirinthip spune:

    Ai scris si de Rahova intr-un articol-pamflet reotriefr la independenta Kosovo! Nu ziceam eu ca iti cunosc blogul mia bine decat tine:d :)>-INconstantIN a scris ultima oară:

  • Vinod spune:

    @hacky maximus .? CHIP-arule!Da. OPC rulz. Ideea e ca, PE TINE, ca si clniet, te doare fix in p**a ca pretul era gresit. Tu ai facut comanda tocmai pentru ca pretul era excelent. eventual, pierderea pe care o vor avea, sa o scoata de la aia care-s vinovati! ? Scurt pe 6 (era scurt pe 2 , dar mi se parea monoton sa folosesc acelasi numar )

  • thesame spune:

    cred ca este un articol scris de o femeie…care viseaza la un asa fraier…si o floare pentru tine draga!

  • Tibi spune:

    Poate ca vor un barbat care sa stie sa faca mai multe dar ele stiu sa faca mai multe ?

  • valis spune:

    iubirea!!!!!!!!!!!!!!!!!!care e tot mai rara……………mai nou e INTERESUL POARTA FESUL!

  • scorpi.. e... spune:

    iubirea învinge , nu uitați asta.

  • scorpi.. e... spune:

    femeia , femeia , cu ea sa nu te pui , caci fratilor femeia … e data draq..ului.. s.a.m.dep.. etc..

  • valis spune:

    Bubule,Bubule!poiata mare mai esti si tu!NU UITA CE AZIS MARELE EMINESCU:azi,adeseori femeie,ca si lumea e o scoala…..unde-nveti numai rusine,injosire si spoiala!

  • Totusi spune:

    Stupiditati.

  • valis spune:

    niciodate o femeie nu o sa-si recunoasca meschinatatea si nici ca e curva,desi sare din pula in pula,ca albinuta din floare in floare!

  • alex spune:

    buna!
    uite.eu spre exemplu,compun poezioare,sau proza.sunt premiant international in acest domeniu.insa,toate fetele ma resping.de ce?pentru simplul fapt ca am probleme vizuale.şi toate aceste lucruri dor enorm.

  • una buna spune:

    Nu conteaza marimea din pantaloni si nici portofelul, dar daca stii cum sa te porti tu, ca barbat si ii spui “fomeii” exact ce vrea ea sa auda, 100% este cucerita! dar problema e daca stii ce sa ii spui si daca stii cum te comporti, aia e! iar acuma, ca ii mai dai si tu o floare, un suc, o cafea, o duci la un spectacol sau intr-o calatorie, ce mare smecherie?? aa? aia nu inseamna ca trebuie sa ai nu stiu ce mari sume de euroi in portofel…dar depinde si de femeie, pentru ca daca dai de vreo disperata care vrea sa se capatuiasca, ala esti! femeile de felul asta strica imaginea celorlalte care sunt in firea lor, oneste, caci dragi barbati, mai sunt fratilor si femei normale, chiar nu vedeti? au serviciu, cariera, case, copil, masina, mai sunt si gospodine, se ingrijesc de ele, de corpul lor, dar si de minte si spirit, dar tot singure sunt..nu ii urasc pe barbati, nu cred ca exista feti frumosi, dar stiu sa rada si sa fie deschise…si tot singure sunt si nici nu isi plang de mila. Hai ca va pup ca sunteti simpatici! hic! :))

  • GhinValentin spune:

    MAI OAMENI BUNI NU MAI DATI ASTFEL DE SFATURI ca ironic uni chiar le urmeaza cum de altfel am si citit! Important este ca femeia respectiva sa te cunoasca asa cum esti tu si sa gasesti puncte comune cu ea , ASTA PENTRU O RELATIE DE LUNGA DURATA , ca ai abilitati nici decum nu trebuie sa fi tipul bun la toate si sa lasi ca timpul sa le descopere . Daca vrei sex fi plin de incredere si ai grija ca tinuta vestimentara sa te puna in avantaj exersati convorbirile si expresile fetei in oglinda pentru o cursivitate mai buna este mult mai eficient decat sa stai sa memorezi replici de agatat (adica in oglinda te vezi si te corectezi , astfel vezi cat de penibil sau nu esti incercand sa agati o femeie) . Eu spun FITI VOI INSIVE NIMIC NU VA POATE SCHIMBA pentru ca da la prima intalnire este ok dar apoi fata va descoperi ca nu sunteti decat voi acele persoane disperate care ar face orice pentru o bucatica si deci UNDE ESTE MASULUL FEROCE? decat sa cititi fel de sfaturi incercati sa descoperiti femeile sa le aprofundati sa invatati din greseli si sa obtineti reusite ! CE VA TREBUIE PENTRU ASTA? nu PAPAGAL nu MUSCHI nu SFATURI nu REPLICI si un singur lucru INCREDERE DEPLINA IN VOI INSIVA! Succes!

  • lady gagy spune:

    pe dracu ,Bubule,pe ce lume traiesti!pentru noi,femeile,barbatii sunt doar un mijloc de a ne indeplini obiectivele….

    • bubu spune:

      mai fata nu trage dupa tine toate femeile ca in primul rind ce obiectiv ai tu nu au toate tu ia si studiaza viata animalelor si ai sa inveti ceva, Invata de la greier, cind singur esti sa cinti, Invata de la luna,sa nu te inspaiminti, Invata de la vulturi cind umeri ti-s grei, Si dute la furnica si vezi povara ei, invata de la floare sa fii gingas ca ea, invata de la oaie sa ai blindetea sa, Invata de la pasari sa fii mai mult in zbor, Invata de la toate ca totu-i trecator, Ia seama bine fato prin lumea care treci, Sa-nveti din tot ce piere,cum sa traiesti in veci, Invata sa iubesti cind inima ti-e frinta, Invata sa iubesti cind mintea ti-e pierduta, Sa mergi cu capu sus cind soarta-ti-este crunta, Sa stii s-ajuti pe alti cind nimeni nu te ajuta.!

  • bubu spune:

    oare este in lumea asta o femeie care sa tina labarbatul ei ca la trupul ei ca atunci cind barbatul s-ar lovi la un deget sa simta si femeia durerea???……..

  • daniel0822 spune:

    pe fetele de acum nu le intereseaza decat daca esti un cocalar infect ,prost si retardat care are un iphone si un costum jalnic ,si nu in ultimul rand o masina rapida cu care peste ani sau luni va face un accident si va muri si el dar si fata profitoare.

  • andy spune:

    vai vai… cata sinceritate lady gagy!!!!!!!!!!!1

  • lady gagy spune:

    asae ….toate suntem curvulite ,fiecare in felul ei….toate visam la fat-frumos si ne vindem pizda cat mai scump

  • bubu spune:

    tote sunt baliverne!……………

  • virgil spune:

    bravo Ionele!ai dreptate in mare parte….foarte multe fomei sunt interesate doar de capatuiala….merg pe varianta asta si la urma iau teapa in multe cazuri!le da papucii ,cu plod cu tot si batute mar……si-atunci incep smiorcaiala,vaaaai,cine le mai ia,ce fraier le mai scoate din buda!siiii copiiilul!vrea tatiiiic la copiiiilul ei!copiiilul eiii!sa mai dea teapa si la alt fraier!!!CAM ASTA E PROFILUL “FEMEII EMANCIPATE”….cam asta e si panarama de MARINA

  • ionel spune:

    ca sa te aprecieze o femeie in ziua de azi,trebuie sa fi plin de bani ce mai asta este singura solutie,alta nu exista.Femeile nu cunosc cuvantul iubire

  • virgil spune:

    asa e andy ,ai dredptate….ar fi bn sa stie asta si panarama care se intituleaza MARINA…o fi vreo marina-ta sau mai bine zis vreo muratura cum gasesti la orice colt de discoteca…..o cred cand spune ca isi schimba altii ciorapii{nu ea!}….iti dai seama ce buda de femeie e!ma-sa si buna-sa au tinut o familie cu ASCULTAREA…dar ,ea,panarama ,s-a emancipat,chipurile,…si nu mai asculta!pt ea doar masini,banii si strainatatea conteaza….cum le dobandeste ea,panarama,pe toate astea?cu produsul ,fireste!iese la produs si munceste din greu,jigodia….capra si gat adanc!atat stie,atat poate,javra!mai sunt sunt si femei bune,dar putine!cinste lor!pe alea le recunosti usor.,..alea niciodata nu gandesc precum zdreanta MARINA

  • constantin spune:

    pai daca e cineva care nu se pricepe la asha ceva poate sa se apuce de invatzat shi ash putea ajuta am lucrat 8 ani de zile bucatar.am avut 18 expozitzii culinare,motocicletele mi le repar singur.chiar shi masinile colegilor cin e nevoie.la mine in casa nu are ce cauta electrician. instalator zugrac etc decit la un shpritz.cu limbile straine e mai greu . putzina franceza ,putzina germana shi engleza din filme. poze? pai nu plec niciunde fara aparat foto. chiar shi filmuletze facute de pe motor. iar copii? pai cine nu iubeshte copii nui creshtin adevarat deci nu ash mintzi cu nimic numai ca mie cel mai mult imi plac motocicletele asha ca daca cineva vrea un motociclist . hopa in sha .. va pup pa.

  • andy spune:

    nota 10 pt misoginu.
    lick are cea mi mare dreptate.
    Dupa 10 ani cu o femeie…. sa dus dreak relatia ca nu mai aveam banii de la inceput si ca imi cautam de munca de 1 an juma. Dar ea lucreaza la primarie si castiga 950 de lei si are pretentii de concedii in tara, in strainatate tzoale etc. Unde e iubirea aia de 10 ani??? Unde e femeia??? E acasa la masa de 9 luni si tot isi cauta “sufletul pereche” (adica vreun director de banca). Dar din pacate pt ea…i-am zis…. daca nu stii so s..i calumea nu o sa il ai pala cu un salariu de 5000 de lei.
    Visati doar multi bani si atat. de oferit … oferiti doar scandaluri daca nu ii aveti (pe bani).

  • virgil spune:

    asa e….asta e adevarul….are dreptate ERGERGERGRE!

  • ergergergre spune:

    Prostii! Cand ai “scula de veritabil armasar” si bani … de sa te “enerveze”… ai si nevasta si amanta si rude si prieteni si mama si tata… !!! Asta-i secretul ! Ofera-i-le pe ” tava” … si va umbla cu “limba scoasa” dupa tine ! Intr-o ” relatie” totul trece prin “cur ” si prin “stomac” sau cel putin prin una di ele . Scuzati expresia “stomac” … !!!

  • Radu spune:

    Daca nu exiata “sudura” sufleteasca si CREDINTA adevarata precum si dorinta nestinsa de a avea o FAMILIE, putem avea cate in “luna si stele “TOT DEGEABA!Ptr. ca nu exista MAGIA legaturii SUFLETESTI care le poate depasi pe toate celelalte.Exista trei piloni pe care se sprijina orice Natiune(Familie): Credinta,Familia,Apararea(J-C Abric).Ce intampla in Europa si, implicit, la noi, in Romanaia se vede de la o ..POSTA,numai cine trebuie nu vrea sa VADA.

  • john...... spune:

    toti avam argumente pro si contra…insa este greu sa m-ai ai incredere in cineva, chiar deka esti cu buna intentie, vremurile sunt de asa natura…..trebuie sa primeze iubirea si increderea,respectul….dar din pakate !!!!?.

  • virgil spune:

    Gugulanule! explica ce inseamna “fombalagiu de prima liga” si “mespaisuri”?cu astfel de limbaj sigur vei fi Don Juan la femei….se vede ca nu poti mai mult de cat un limbaj de mahalaua de unde provii…si un pupincurist de femei pt care acestea te vor dispretui profund….cred ca la cat de avar mai esti,iti bate vantul prin punga….sarantoc,sadea. si cu punga si cu duhul….dar nu e nici o problema,este solutie si pt tine…poti sa te profilezi pe barbati,mai ales daca ai gat adanc si buze senzuale,poate si la spate esti deja,varza!

  • Lyck spune:

    Hadeti nu va mai invartiti in jurul cozii… oricate calitati ar avea un barbat daca nu are situatie financiara buna e degeaba (99,9% dintre femei viseaza numai bani).

  • nu conteaza spune:

    de fapt articolul acesta e mediocru. Bravo Misoginu’dreaq si multi altii care gandesc ca noi. Ei bine femeilor, aflati ca mereu o sa va parasim pentru altele mai nebune ca voi si vom incerca sa impresionam mereu tipele noi. Daca spun ca totul se rezuma la sex va si vad pe cele care spuneti: sexul nu inseamna totul. Va dau un sfat imposibil de urmat: inainte de toate culcati-va cu acel barbat si dupa aceea nu-l cautati.Vrem sa vedem ca riscati si ca nu va pasa de castig. nu ne mai faceti sa asteptam sa ne saturati de sex, de aceea trecem mereu la next… la next. Promitem ca dupa aceea… vom face totul pentru voi. Si pentru cele care se vad mult mai mult decat sunt dedic 3 melodii: TOATE FEMEILE – CHELOO / CUM SA JIGNESTI O FEMEIE – PARAZITII / TOATE-S LA FEL – PARAZITII

  • Alin spune:

    Acele calitati sunt total insuficiente, siguranta materiala $$$ si inteligenta naturala a unui barbat ar trebui sa primeze. Eu unul sunt singur deoarece imi este frica sa mai intalnesc femei care imi vor manca tot timpul pe care-l mai am pe pamantul asta. Din pacate marea majoritate a femeilor duc lipsa de multe astfel se plictisesc usor si te freaca apoi la cap toata ziua sa-si ocupe timpul cumva. Tot din pacate pentru ele si eu am mereu ceva de facut si nu cunosc plictiseala. Acu…blame me sau blame them ? Fiecare din noi este suficient de vinovat de situatia in care se afla.

  • Misoginu'dreaq spune:

    Hai sa fim seriosi! Nimeni nu e singur din intamplare. Si majoritatea cauta cauza in alta parte, in loc sa se priveasca un pic in oglinda. Am intalnit pe site tot soiul de “angels”, “babydoll” si alte creaturi inchipuite, care visau la omologul lor masculin, evident, tot o plasmuire generata de cliseele hollywoodiene. Stiti voi, genul… Frumos, bogat, destept, sensibil, manierat… de pus pe rana, nu altceva. Daca privim un pic in jur si vedem ce inseamna sa fii bogat in lumea moderna, ne dam seama cu usurinta ca a fi si bogat si sensibil, concomitent, tine de domeniul SF-ului. Nu-i nimic, in lumea noastra inchipuita, merge. Am intalnit femei care nu puteau suporta o polemica civilizata. Cand isi epuizau argumentele, scoteau direct sabia: “nu esti destul de inteligent ca sa poti discuta cu mine”. Aferim! Altele vroiau ca dupa cateva zile sa devina stapanele timpului tau: ” aaa… pe unde umbli? nu ai lasat astazi nici un mesaj!”. Ca sa nu mai zic de celebrele “nu discut cu cei fara poza”( desi ele isi postau acolo niste poze din urma cu zece ani si pe cand aveau 50 de kg mai putin), “nu discut cu agramatii”( iar daca intrai cu ele in vorba constatai ca foloseau “zii” ca imperativ al verbului ” a zice”) etc. Multa, multa lume cu ifose, cu pretentii, dar putin dispusa sa si ofere, sau se autoevalueze cat de cat corect.
    Nu exista o reteta a impresionarii cuiva. Fiecare persoana vibreaza la alte lucruri, in functie de evolutia sa spirituala. Impresionezi exact persoana dispusa sa se lase impresionata de tine. Cu conditia sa nu fii fals.

  • maria spune:

    eu sun femeie si in casa ma descur singura aproape la tot,schim bec,schimb o priza,intrerupator,ba chiar si bateria de la chiuveta,deci,daca se doreste se poate face de catre oricine,ca esti barbat ca esti femeie,important este ,daca se vrea. nu aceste lucruri trebuie sa fie baza unei relatii(casnicii) ,ci dragostea,iubirea dragii mei,sa fie sentimentele reciproce,sa aratati in fiecare zi ceva nou,sa stiti sa va exprimati dragostea in fiecare moment din viata de zi cu zi,nu va ascundetisentimentele.sa fiti iubiti

  • Criceps spune:

    Nu vrea nimeni sa puna degetul pe rana.
    Realitatea demonstreaza ca nici una dintre aceste calitati nu-i necesara sau toate sunt insuficiente in acelasi timp.
    Femeia vrea mai mult daca are mai mult. Si aici nu exista o limita Din pacate.
    Insa chiar si atunci cand are de toate, inclusiv barbatul ideal langa ea , ramane o fiinta curioasa. Poate uneori doar curioasa si atat. De cele mai rare ori insa.
    Este , desigur , foarte neplacut sa vezi adevarul asa cum este. In general vorbind , adevarul este cel mai neplacut lucru posibil. Dar adevarul ramane cel care ne conduce destinele. Placerile , asociate intotdeauna cu bunele maniere , fac ca sa fim sociabili , sa devenim placuti unii pentru ceilalti . Chiar daca acest lucru nu ar fi legat si “Chimic”. Si tocmai de aici incepe dezastrul. Pe care-l mascam in continuare prin vorbe,prin scuze, prin gesturi, prin fapte.
    Si apoi ne mai miram cum ajunge lumea asa zisa civilizata sa degenereze….

  • dan spune:

    Marea diferenta categorica, in toata lumea este schimbarea mentala, este imbogatirea caracterului cu lucruri reale si binefacatoare/spirituale.
    Un om care nu este schimbat ,nu invata din greseli, nu traieste in pas cu timpul , nu are habar de viata ,nu se implica social…etc ,este doar un pic mai sus de animal ,insa inima lui este tot de fiara ,pe cind un om schimbat mental , devine alt OM , devine spiritual si percepe toate lucrurile in folosul sau si al altora.
    Schimbarea mentalitatii , o poate face numai D-zeu citindu-I cartea unde si-a pus cuvintele sfinte, Biblia.
    Apartenenta la un cult sau religie indiferent care este ea ,cit si traditia ,obiceiurile sau invataturile acelei religii inguste ,nu foloseste la nimic ,din contra ,doar inchide si reduce spiritul uman.
    Casnicia poate fi mentinuta doar in spiritul acestei carti divine.
    Poligamia la barbati si curvia la femei sunt mentinute latente ,numai daca, si unul si celalalt s-ar respectat reciproc si au implinit unul fata de altul datoria de soti.
    Despre aceasta datorie in Biblie se spune mult , se dau exemple concludente ,se invata si se arata lucruri practice.
    Ferice de cine citeste si intelege.

  • virgil spune:

    pai,sa mergeti,fara atatea comentarii si ifose,daca mai vreti sa va si maritati!Marcela,draga,ar cam fi cazul sa mai faceti si voi,fetele,nitel efort,ca v-a cam crescut fundul,uita-te pe strada dk nu crezi si vezi cate grasane sunt….mai faceti miscare si vedeti cum o sa va scada fundul…UN BARBAT DEOSEDBIT MERITA ATATA EFORT DIN PARTEA VOASTRA,BA CHIAR SI MAI MULT….pai,Marcela,vreti sa va maritati stand acasa precum clotele?nu merge asa!deci,ciocu mic si joc de glezne,mergeti unde vi se cere si fiti ascultatoare!ascultarea voastra e secretul unei relatii reusite si Biblia spune asta….garantat 100%….incercati si vedeti!

    • gugulanul spune:

      Domnule Virgil

      Daca spui femeii ciocul mic si ți-a crescut fundul nu o să te însori niciodată. O să fugă muierile de tine ca dracu de tămâie.Cu reparatul mașinii ? depinde câți bani ai. Daca esti Gigi Becali dai telefon și îți vin meseriașii și îți tractează mașina. Dacă ești fombalagiu de prima ligă vin fetele una și una , nu trebuie să fi frumos , deștept și meseriaș la toate.Ferească Dumnezeu de meșterii populari. Din( las ca merge) se alege praful .Dacă ești un om normal totuși este bine sî iți pui un bec singur, să îți repari o chiuveta etc. că dacă nu, iți vine meșterul popular și îți rade buzunarul , ca foamea îi mare.Intr-o societate perfectă ar trebui la fiecare asociație de locatari sa existe un meseriaș angajat , să fie un mic atelier.Meseriașul să fie platit de locatari și să raspundă la fiecare apel . dar cum nu se înțelege ce înseamnă administrarea clădiriilor , administratorii încasând numai banii , normal ca într- familie trebuie să te descurci .Dacă femeia știe să faca meșpaisuri să coasă și barbatul să pună becul și să pună și ce trebuie în pat totul este ok. Dacă barbatul nu are ce să pună atunci femeia caută la vecini , fie discret fie cu tămbălău.Dacă barbatul sare gardul la vecina și o face în mod discret totul este ok, cu condiția ca vecina sa tacă .

    • marina spune:

      Biblia aia de care zice dom’ Virgil e scrisa de barbati. “Ascultare”, zice acest “mascul 100%”! Pai, ascultara mamele si bunicile si strabunicile noastre, de se saturara. Noi suntem in stare sa ne cumparam singure o masina, o casa, sa plecam in strainatate si sa schimbam barbatii (de-astia ca tine, dom’ Virgil) ca pe ciorapi!
      In curand, n-o sa mai fiti utili la chiar nimic. Asa ca… voi, dom’ Virgilica, ciocu’ mic! Cu lipsa de stima pentru marlani, marina.

  • suraj spune:

    Ce porcarie de articol!!.1. O masina de ultima generatie nu se repara ca Dacia1300,2-Orice lucru bine facut impune un specialist nu un om bun la toate.De asta treaba merge asa de “bine” in Romania ca lumea se pricepe la toate dar merge pe principiul…”merge si asa”…si daca tot trebuie sa fim asa de destepti haideti sai impuscam pe toti si sa facem fiecare toate meseriile lumii!!!!

  • Dumi spune:

    Draga Elena e adevarat ca un barbat sa stie multe lucruri care ar fi de folos ambilor parti nu numai in favoarea unuia sau altuia.Eu apreciez ca intr-o familie trebuie sa se completeze unul pe celalalt sa se ajute reciproc dupa cum spune si religia in care ne-am nascut. Dupa parerea mea a fi insistenta in situatia de face conditionari tot timpul iar partea cealalta, adica femeia sa nu te ajute cu nimic, nu vad o relatie bazata pe o intelegere si o buna comunicare, este pe obtinerea de indeplinirea a unor scopuri bine definite.

  • marcela spune:

    Sunt de acord cu ce a spus Elena….inca unii au tupeul de a-ti propune sa mergi tu in orasul lor sa-i cunosti….dar recunosc sunt si barbati cu bun simt….vizavi de tema propusa,nu sunt de acord , dragostea trebuie sa fie neconditionata….o zi frumoasa tuturor…..

  • Sioux spune:

    Elena TOTI barbatii sunt vanatori din nastere , lasand bruma de civilizatie deoparte omul este un animal , barbatul in permanenta va incerca sa se reproduca cu cat mai multe “femele” neavand nici o relevanta casatoria
    Singura diferenta fiid faptul ca pe unii i-a ajutat natura (aspectul fizic) iar pe altii nu 🙂

  • elena spune:

    eu sunt dezamagita de barbatii de pe acest site …Majoritatea doresc sa ajunga in pat cu tine la prima intalnire negandindu-se daca pot lua si vreo boala venerica…In fiecare zi au pe agenda o alta si o alta …Nu stiu cum de nu obosesc…Mai mult decat atat unii dintre voi aveti neveste acasa…..Si noi am fost neveste ..Diferenta intre noi femeile si chiar voi este faptul ca unele traim si acceptam viata asa cum este iar altele…da..avem tupeul sa spunem NU si sa dorim o viata frumoasa …

    • george spune:

      elena,dacaun barbat vrea o femeie pt o noapte sau pt pat apeleaza la specialiste si nu sta sa-si bata capulsi pleaca pregatit nu se poate vb deboli venerice.traim intr-o lume bazata pe informatie….ca incearca sa cucereasca cate una pe zi,,nu stiu pt ce ar piarde timpulsi cum si-ar mai rezolva problemele cotidiene…- atunci este sclav al cuceririlor si este bolnav.Dai cu sictil si basta

    • NINEL spune:

      fromoase cu vinte elena ai dreptate sun foarte multi maniaci eu cred ca sun casatoriti baieti astia de vorbesc nu mai tampeni da ca doresti poti sa bagi messul meu in lista da alesul.tau51

  • ninel spune:

    Probabil cine a scris articolul si-ar dori asa un sot,dar cine are asa un sot ar dori altfel de sot. Oamenii mereu isi doresc ce nu au si dupa ce au doresc altceva.

    • Leoaica din Basarabia spune:

      ai perfecta dreptate….acesta e logica mai ales a barbatilor care nu aprecieaza ce femeie au alturi de ei si cind se intilnesc sau traiesc cu altcineva vad ca sunt femei mai ….atunci se ghindesc sa se intorca dar e prea tirziu deja…femeia buna nu sta singura mult timp…..

      • paula spune:

        asa este sunt barbati care nu se multumesc cu putin si se cred barbati ca daca au ……… pot face ce vor cu femeile si apoi se plang ca le e greu singuri e greu si pentru un barbat sa stea singur e greu si pentr-o femeie dar de multe ori femeile se descurca si singure care sunt gospodine mai sunt si barbati care la fel se descurca si singuri dar mai rar eu amn suferit langa un betiv 36 de ani si mia facut si 5 copii si iam crescut asteptand sa se schimbe si el an toti acesti ani copii au crescut toti acum sunt gospodari si au familie dar tacsu nu sa mai schimbat si da miam luat valiza si am plecat si eu dupa copii si lam lasat sa stea cu bautura cu mandrutele lui ca sa se sature .apoi sia gasit o rampandura ca si el si sa gandit sa bage divort ca el vrea sa se ansoare si iam acceptat divortul.si acum dupa 2 ani de divort vine si se plange la copii ca ma vra anapoi. ce as putea sa cred. ori ca femeile sau desteptat si nul suporta atat cat lam suportat eu ori sia dat seama ca a fost un dobitoc.

        • bubu spune:

          dupa calculele mele tu trebuie sa ai cel putin 52 de ani,acuma draga paula daca ai rabdat 36 cit mai aveai de rabdat ca doar betivani rar care depaseste 60,si daca e cu 2-3 ani mai in virsta cit mai aveai si erai vaduva nu divortata,vaduvele sunt mai cautate!?…

  • Adrian spune:

    Foarte inspirata denumirea situ-lui. La urma urmei, ce leaga doua fiinte? Sentimentele! si iubirea NECONDITIONATA De ce se despart cupluri care au mai mult decat le trebuie si amandoi sunt priceputi la toate? Si cum se face ca exista casnicii fericite care au depasit varsta de 80 de ani si nu au venituri mari? Psihologii pot ameliora anumite situatii dar traiesc in iluzia ca stiu raspunsul. Personal cred ca singurul raspuns trebuie cautat in Spiritualitate si in diferite tehnici spirituale care au reusit sa inteleaga acest mecanism si nu numai acesta. Tot ce sa spus mai sus sunt CONDITIONARI! Imi place de tine pentru ca…. Te “iubesc” pentru ca….si nu au nimic dea face cu adevarata dragoste autentica.

    • Amaryllis spune:

      De acord cu tine . [“Te iubesc pentru ca ma iubesti” e un troc…….. “Te iubesc pentru ca te iubesc”]. Si nu am spus-o eu. A spus-o Liviu Rebreanu.

  • romeo spune:

    calitatile astea se cautau pe vremea lu ceusesc,acum calitatile financiare si protectia in general,fara rahaturi de genu reparat prize si masini chiuvete ,etc,acum sunt masini moderne care nu te lasa n drum ca si batrana dacie. poate femeile sub nivelul de banal ar accepta ceva de genu barbat gospodar, dar nu disper ca sant singur sant singur si puternic chiar daca am nevoie de o sufletista pereche

  • Bogdan spune:

    Articolele de mai sus nu au nici o valoare. Foarte bine calitatile de mai sus pot sa nu conteze absolut deloc. Si nu inteleg de ce ar fi nevoie sa le impresionam pe femei.

  • Magdalena spune:

    Dar daca o femeie (o singura femeie) ar sti sa faca toate aceste lucruri? Nu-i asa, dragi prieteni barbati, ca v-ar da pe spate?

  • Robert spune:

    Toate aceste element sunt , mai mult sau mai putin , importante , dar ne esentiale !
    Unde este sentimentul de siguranta pe care il inspira barbatul , sau tandretea ….. Fetele de azi ( in functie de varsta ) care sunt cu ochii pe portofel , pun prea putin accent pe mancare sau atitudinea fata de copii . Oricum exista tipologii diverse , si putem face liste distincte in functie de varsta , profesie , atitudine sociala , independenta economica …

  • zaqesz spune:

    articolul asta sigur a fost scris de o femeie :)) ….. acum astept….. cum se impresioneaza un barbat ?! 🙂

  • George spune:

    Foarte adevarat ! Desi EU posed toate aceste ”calitati ” nu am gasit inca pe nimeni care sa aprecieze , sau mai direct sa ma aprecieze !!! Trist , nu ???

    • alex spune:

      nu esti singurul, trist nu?

    • ionnis spune:

      daca arati ca dreaqu cum sa te aprecieze? :))

    • Magdalena spune:

      Vezi comentariul meu!

    • elena spune:

      Nu prea cred…ca ai aceste calitati….Inseamna ca ai un defect pe care nu-l recunosti..DE exemplu…discuti cu mai multe femei pe site te intalnesti cu mai multe in acelasi timp…Nu raspunzi seara la telefon sau nu esti in stare sa platesti o cafea in centru….Cam asta este …

      • Criceps spune:

        Si daca sunt in stare si de cele pe cre tu le spui ?

        Personal consider ca nu exista tipare de personalitati , nici in cazul femeilor si nici al barbatilor.
        Insa trebuie sa nu uitam ca aceste articole care ne sunt prezentate nu sunt neaparat o litera de lege; ele sunt scrise de cineva care este platit sa scrie ceva. Mai mult sau mai putin inspirat. Si sa nu uitam ca acestea fac parte din manipularea pe care administratorii sitului o adauga in scopul managementului afacerii.
        Pe de alta parte, in modul cum suntem perceputi in fata Domnului care ne-a creeat , care ne-a programat ca sa fim de sexe opuse, exista acea informatie genetica ce dicteaza ce trebuie sa prioritizam intr-o relatie . Iar daca nu o facem , din terte motive, vom constata ca usor si sigur respectiva relatie este sortita esecului.

        Cu tot respectul pentru domniile voastre.

      • Cristian spune:

        …sau poate e timid, ca tipelor de azi nu le mai plac timizii…doar baietii rai!

      • bibel spune:

        dute si bea singura:)

      • vla2d spune:

        Ţi-ai dat arama pe faţă. Poate să aibă omul oricâte calităţi, nu vă interesează decât banul, ce folos să ai asemenea calităţi pentru materialistele de pe net. Voi oricum nu apreciaţi decât vorbitul cu orele la telefon, fără rost, pierderea timpului prin cafenelele alea din centru, cultura generală făcută din ziarul can can şi de pe postul TV “acasă” . Iar când daţi de unul cu bani, tot voi vă supăraţi că după ce vă f… vă dă viteză. Am văzut că-l bănuieşti că se întâlneşte cu mai multe în acelaşi timp. Încerc să-mi imaginez scena şi mă pufneşte râsul.

        • dulceprimavara spune:

          super comentariu si foarte real ,pe bune ma bucur cand gasesc oameni cu asemenea gandire si spun o mare realitate care pe uni sau pe unele ii deranjaza am raspuns pt vla2d

    • cristina spune:

      daca te gaseam eu cu siguranta te-as fi apreciat

    • Anonim spune:

      pacat…insa…nu dispera

    • angelos07dimitriu@yahoo.com spune:

      Buna !mai cauta ,nu te opri;asa cum crezi despre tine ca ai fi unicat,tot asa e greu de gasit un alt “unicat “,important e ca exista.Succes in toate cele bune!

    • alyin spune:

      :)) bai fratilor pe ce lume traiti? chiar nu vedeti ca daca nu ai bani nici nu esti bagat in seama? poti fi tu si fat frumos…daca nu ai portofelul gros……..tot degeaba..Sau varianta a2a ar fi sa ai mult papagal si s-a minti de ingheata apele astfel incat fraiera sa puna botu:)) , oricum FETELOR..ati ajuns in ochii intregii lumi, dar ..nu cum credeti voi ci cu statutul de CURVE PROFITOARE… imi cer scuze fata de cele care poate nu sunt as, insa..,,,specia,, asta e pe cale de disparitie!

      • danymachote spune:

        cita dreptate ai alyne …pina acum nu am intilnit nici un barbat care sa spuna purul adevar despre femei este foarte adevarat ce ai spus la comantariul tau. sint niste CURVE PROFITOARE . si cinstit sa fiu nu cred ca exista exceptii ca fiacare femeie la rindul ei spune eu sint diferita nu ma baga in aceeasi oala cu toate celelalte dar de unde este la fel sau mai rau .. oricit de manierat de educat de atent etc etc ai fi cu ele .. nu le intereseaza decit sa te praduiasca si apoi sa dispara sa o stearga pregatind alta victima ….. ce sa mai ….FELICITARI ptru adevarul spus ..

    • maria spune:

      PACAT…………..

    • Anonim spune:

      nu fi trist!…. vei fi apreciat de cine trebuie!….ai numai putintica rabdare(cum spunea CARAGIALE0…

    • maria spune:

      Nu fi trist , cu siguranta vei gasi pe cineva care sa te aprecieze

    • Anonim spune:

      Mai cauta si vei gasi ! Succes !

Leave a Reply