Matrimoniale

Intalniri online: de ce ar fi ideal sa mergi la petreceri de sarbatori daca esti singur

By decembrie 22, 2012 No Comments

Te-ai plictisit de intalniri online care nu s-au concretizat in relatii propriu-zise in viata reala? Atunci profita de perioada romantica de sarbatori pentru a gasi un partener compatibil cu tine. Cum poti face acest lucru? Participand la cat mai multe petreceri de Craciun si Revelion, unde ai toate sansele sa cunosti oameni pe placul tau, alaturi de care sa te distrezi si, de ce nu, sa incepi o poveste frumoasa pentru anul viitor.

Este posibil sa fi petrecut deja ore in sir la intalniri online esuate, sperand ca iti vei gasi intr-un final marea dragoste. De sarbatori, ai toate sansele sa te implinesti afectiv, daca accepti ideea ca participarea la petrecerile de sarbatori pot aduce miracolul Craciunului in viata ta. Uita de intalnirile online dezamagitoare si accepta toate invitatiile la evenimentele distractive de la final de an. Iata de ce!

Succesul pescuitului este mai mare intr-un iaz aglomerat

Spre deosebire de obisnuitele intalniri online, unde poti interactiona cu cate o singura persoana in acelasi timp, la petrecerile de sarbatori cunosti un grup numeros de oameni, castigand sanse in plus sa intalnesti un partener ideal.

Gasirea unui companion pentru o intalnire romantica este exact ca pescuitul: oportunitatile se inmultesc, odata cu aglomerarea “iazului” in care cauti. Petrecerile de sarbatori sunt cele mai bune locuri de pescuit, deci pregateste-ti “undita”.

Atmosfera sarbatorilor stimuleaza romantismul

La simplele intalniri online cu cineva, nu se creeaza intotdeauna climatul romantic care stimuleaza apropierea intre oameni. Petrecerile de sarbatori au o atmosfera speciala, care trezeste nevoia de dragoste, atasament si tandrete in sufletul celor singuri.

De sarbatori, oamenii incep sa isi doreasca intimitate, o familie alaturi de care sa se bucure de o masa imbelsugata, dar si de oameni dragi carora sa le ofere cadouri. Prin urmare, persoanele cu care vei interactiona ar putea avea deja o dorinta de cuplare pe care o poti specula in favoarea ta.

Ai mai multe sanse sa cunosti persoane singure

Daca iei parte la o petrecere de sarbatori cu multi participanti, mai mult de jumatate dintre invitati sunt, cu siguranta, singuri. Cei care sunt deja implicati intr-o relatie serioasa prefera sa petreaca in cuplu sau in familie sarbatorile, pe cand celibatarii vor opta intotdeauna pentru o petrecere cu prietenii sau alte cunostinte. Beneficiezi de toate avantajele unui site de intalniri online, cu privilegiul de a-ti observa pretendentii in carne si oase!

Hai pe Sentimente

Leave a Reply