Matrimoniale

Matrimoniale online: activitati de toamna pentru cupluri

By octombrie 11, 2012 No Comments

Partenera ta de pe site-ul de matrimoniale online se astepta, atunci cand o inviti in oras, la o activitate obisnuita, la o iesire la un restaurant, insa noi iti dam cateva idei cu ajutorul carora o poti impresiona foarte mult. Iata cateva sugestii de care sa tii cont atunci cand vrei sa fii pe placul iubitei tale in aceasta toamna.

Invitatie la ceainarie

Un ceai cald, un platou cu fursecuri si biscuiti, dar mai ales muzica ambientala si eventual un semineu care mocneste in timp ce afara ploua, este ideal pentru o intalnire romantica. Cu siguranta ea a mentionat, pe site-ul de matrimoniale online, ca isi doreste o intalnire romantica asa cum nu a avut niciodata. Ei bine, aceasta este sansa ta sa o impresionezi.

Plimbare cu balonul

In timpul discutiilor de pe site-ul de matrimoniale online o poti intreba, subtil, daca are rau de inaltime si ce parere are despre plimbarile cu balonul. Nu trebuie sa ii dai nimic de banuit, insa ar fi bine sa o avertizezi referitor la faptul ca in ziua respectiva ar fi bine sa se imbrace mai gros. Cu cat urcati mai mult, cu atat temperatura va fi mai scazuta. Totusi, daca ploua si bate vantul puternic, plimbarea cu balonul nu este o alegere inspirata, asa ca trebuie sa tii cont si de
conditiile meteo.

Plimbare cu bicicleta

Inchiriati doua biciclete si plimbati-va printr-un parc care nu este deloc aglomerat. Peisajul minunat, tomnatic, este ideal pentru o intalnire romantica. Roag-o pe iubita ta, atunci cand discutati pe site-ul de matrimoniale online, sa opteze pentru o tinuta sport, in care sa poata face miscare. Nu ii divulga insa secretul.

Picnic

Pregateste o paturica, cateva sandwichuri si doua termosuri cu ceai/cafea/ciocolata calda. Gandeste-te la un loc in natural, eventual pe marginea unul lac, unde sa va asezati si sa petreceti impreuna una sau doua ore. Imbracati-va lejer si bucurati-va de o zi ideala. Inainte de orice, intreab-o pe partenera ta, pe site-ul de matrimoniale online, ce parere are despre iesirile in natura.

Curs de dans

Intr-o zi ploioasa, activitatile fizice sunt destul de reduse. Totusi, daca descoperi, in timpul discutiilor de pe site-ul de matrimoniale online, ca iubita ta este o adepta a sporturilor, de ce nu i-ai face o surpriza? Vorbeste cu un intructor de dans, care sa va antreneze doar pe voi doi, pe parcursul unei sedinte. Ea va fi placut surprisa si foarte incantata de initiativa ta originala.

Sauna

Daca v-ati bucurat de mai multe intalniri impreuna si daca ati trecut de multa vreme de stadiul discutiilor pe site-ul de matrimoniale online, atunci va puteti bucura impreuna de 20 de minute de sauna si un dus rece dupa. Dincolo de clipele senzuale petrecute impreuna, va veti pregati organismul pentru lupta impotriva racelii si gripei. In plus, pentru ea, sauna va fi un tratament excelent pentru piele.

Plimbare la munte

Daca ai o zi intreaga la dispozitie, du-o pe iubita ta la o plimbare pe munte. Ia la tine aparatul foto si imbracati-va bine. Daca plecati dis de dimineata, aveti la dispozitie cateva ore bune pentru a va relaxa departe de orasul aglomerat.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply