DatingRecomandari

4 greseli la prima intalnire si cum sa le evitam

By mai 25, 2015 No Comments

DinnerO prima intalnire este mai importanta decat credem. Felul in care decurge ea ar putea dicta intregul parcurs al relatiei, asa ca trebuie sa o facem sa mearga cat mai bine. Iata cateva greseli pe care majoritatea dintre noi le facem la prima intalnire, dar si cum sa le evitam.

1. Te exteriorizezi prea devreme

“Cred ca sunt indragostit” – o propozitie care cu siguranta va pune pe fuga pe oricine daca e rostita la prima intalnire. Chiar daca simti asta, mai bine pastreaza impartasirea sentimentelor pentru mai tarziu.

Sunteti la prima intalnire, cel mai bine e sa tii conversatia la un nivel amical. Discutati despre muzica, filme, carti, calatorii si cate ceva despre familie si orasul natal – e suficient pentru o prima intalnire.

2. Esti combativ

Sustii cu tarie ca oamenii nu au ajuns pe luna, Tupac si Elvis, nu au murit, sau ca lumea e condusa de masoni si illuminati? Nu e cazul sa incerci sa convingi persoana cu care ai iesit la prima intalnire ca ar trebui sa aiba aceleasi conceptii cu ale tale. E valabil si in cazul opiniilor politice, religioase si orice alt subiect care ar putea naste polemici.

Arata-i care este opinia ta si nu te enerva daca nu ti-o impartaseste sau pur si simplu nu e interesat de subiect.

3. Ambuscada

Nu te infige in fata lui in fata usii pentru a fura un sarut si nici nu-l lua de mana cand mergeti spre casa. Sunt gesturi prea dragastoase pentru o prima intalnire.

Cel mai bine este sa “citesti” persoana, sa ai rabdare, sa nu exagerezi cu tandreturile asa de devreme, dar nici sa nu fii un sloi de gheata.

4. Lauda

Chiar daca ai un venit indestulator, ai cel mai mare IQ sau esti cel mai talentat artist, nu e cazul sa te lauzi prea mult. Nu-ti contestam meritele, e bine sa fii o persoana de succes, insa nu e nevoie sa aduci aminte in continuu despre asta. Te va face sa pari doar arogant.

In loc sa vorbesti despre realizarile tale limiteaza-te la a spune cu ce te ocupi, va fi mult mai impresionant daca descopera singur ca are de-a face cu un om remarcabil.
??

Foto: stylegirlfriend.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply