Recomandari

5 cuvinte magice cu care dai gata orice femeie

By martie 26, 2015 2 Comments

seductie menshealth.huNu exista o formula matematica ce poate fi aplicata stas la toate femeile atunci cand vine vorba despre seductie, insa este recunoscut faptul ca reprezentantele sexului frumos sunt mai sensibile la cuvinte. Iata care sunt vorbele magice care au o putere aparte asupra femeilor:

1. Frumoasa mea

Femeia indragostita este si se simte foarte frumoasa. Insa nu ezita sa i-o spui iar si iar. Orgoliul sau va fi alimentat, iar daca ai reusit sa o convingi ca in ochii tai este cea mai minunata fiinta din lume, ai facut un mare pas inainte. Atentie insa la cum si cand o spui, pentru a nu parea ipocrit.

2. Te iubesc

Orice femeie se doreste iubita si respectata. Iar primul „te iubesc” il traieste cu cea mai mare intensitate. Nu trebuie insa sa te grabesti ca arunci in aer aceasta formula magica, pentru ca risti sa ii spulberi tot farmecul. Marturiseste-ti dragostea doar atunci cand ea exista. Si nu ezita sa spui „te iubesc” dimineata, la pranz si seara. Niciodata nu e prea mult in viziunea unei femei. Si, din cand in cand, inlocuieste vorbele cu privirea. Iubirea se poate citi in ochi.

3. Iti multumesc ca existi

Recunostinta este probabil una dintre cele mai frumoase declaratii de iubire. „Iti multumesc ca existi” sunt cuvintele carora nicio femeie nu le poate rezista. Sunt coplesitoare, fascineaza prin esenta lor. Ii demonstrezi in felul acesta ca are o menire, aceea de a te completa, de a fi jumatatea ta.

4. Vei fi cea mai buna mama

Femeile sunt create pentru a fi mame. Spune-i ca esti convins de faptul ca va fi cea mai buna mama a copiilor tai si ai dat-o gata pe loc. Putine sunt femeile care nu viseaza sa fie mame, de aceea cuvintele tale nu vor fi decat o promisiune a faptului ca idealurile sale se vor implini.

5. Ajuta-ma

Apeleaza la emotii. Femeilor le plac barbatii puternici, pe care sa se poata bizui, dar in acelasi timp sunt bucuroase sa se poate face utile. Cere-i ajutorul, arata-i ca si tu esti om, cu slabiciunile si cu nevoile lui. Nu vei fi mai putin brav in ochii sai, din contra, vei castiga respectul faptului ca stii sa iti recunosti neputintele. Iar ea va fi fericita sa iti poata fi sprijin la nevoie.

Ce parere ai, mai exista si alte cuvinte cu care poti ajunge direct la inima unei femei?

Foto: menshealth.hu

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply