Recomandari

7 tipuri de barbati de care femeile nici nu vor sa auda

By martie 19, 2015 9 Comments

Conflict.Orice om are defecte, numai ca la unii sunt poate ca mult prea pronuntate si prea greu de suportat. Iata care sunt barbatii care pun pe fuga orice femeie, chiar si pe cele dispuse la compromisuri de dragul relatiei:

Tipul posesiv

Femeilor le place sa fie iubite si rasfatate, simt nevoia dovezilor de dragoste, dar atunci cand pasiunea ia forma geloziilor excesive atunci e greu de crezut ca o astfel de relatie are sanse de izbanda. Barbatii care sunt suspiciosi in fiecare clipa si transforma banuielile intr-o adevarata paranoia, simtindu-se mereu mintiti si inselati sunt clar genul de evitat.

Tipul infidel

Inutil probabil de spus, dar merita totusi amintit faptul ca nicio femeie nu isi doreste alaturi de ea un barbat caruia sa ii fuga non-stop ochii dupa alte doamne si domnisoare. Este genul de barbat care nici nu se implica prea mult intr-o relatie tocmai pentru ca vrea sa aiba libertate de miscare.

Tipul mincinos

Cel care incearca sa para altceva decat este, care minte asa cum respira, va pune pe fuga orice femeie. Il recunosti imediat, intrucat isi fereste mereu privirea de teama sa nu ii citesti nesinceritatea in ochi.

Tipul zgarcit

Barbatul care se face ca ploua atunci cand trebuie sa achite nota de plata la un restaurant sau care isi cauta fel si fel de scuze pentru a nu face cinste de ziua lui sau pentru ca nu i-a cumparat iubitei un cadou, cat de marunt, de ziua indragostitilor e clar un zgarcit notoriu. Si care femeie ar vrea sa aiba langa ea un barbat care ii calculeaza fiecare banut cheltuit pe haine sau pe accesorii?

Tipul baiatul mamei

Exista multi barbati care reusesc sa se desprinda cu greu de fusta mamei si pentru care mama este un etalon in toate. Femeile ii admira pe cei care isi iubesc parintii, dar atunci cand in orice fac sunt comparate cu cea care i-a dat viata si l-a crescut orgoliul devine rapid deranjant.

Tipul narcisist

Femeilor le plac barbatii ingrijiti, care se imbraca bine, miros frumos si care arata de parca ar fi coborati de pe coperta unei reviste. Insa de aici si pana la a deveni fermecat de propria persoana e o diferenta mare. Si trebuie sa recunoastem ca exista o categorie de barbati obsedati de propriul aspect, dar care sunt in acelasi timp si foarte egoisti.

Tipul nervos

Este genul de barbat care la inceput e calm, zambitor, binevoitor, dar care brusc isi schimba dispozitia, se enerveaza, incepe sa gesticuleze mult si sa tipe. Din pacate, barbatii nervosi din fire ajung sa aiba in timp si un comportament violent fata de partenera de viata.

Crezi ca exista si alte tipuri pe care femeile ii ocolesc?

Foto: helpwithrelationship.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • BAD BOY spune:

    DAR CARE SANT CELE 7 TIPURI DE FEMEI DE CARE FUG BARBATII?

  • Aurelian spune:

    E gratuit să te înscrie dar să comunici cu alte persoane trebuie să faci abonament, eu cred ca cel mai bine e să comunici real cu persoană în față cum făceau cei bătrâni ???

  • axel spune:

    Mai Sarantocilor,voi inca nu ati priceput ca nu mai este nimic gratis?Santeti ridicoli.

  • predaromantic spune:

    este contra cost totul. este normal? Ramineti tot romani. Asta e. O sa va fac antireclama peste tot.Asa ar trebui sa faca toata lumea. Sa va ocoleasca. Sint destule gratis.

  • Sterian spune:

    Buna tuturor ! Nu vreau sa țin partea nimănui ….!!!! Dar sunt adevărate comentariile de mai sus !!!

  • alin spune:

    Rusine sa va fie mincinosilor.au dreptate antevorbitorii mei spuneti pe la tv.ca este gratuit si de fapt e contra cost

  • Anonim spune:

    Nu pot trimite mesaje si am abonament vip. Nu se incrca pagina.

  • Anonim spune:

    O mare minciuna spuneti k este gratuit in reclama de la tv dar in realitate este cu taxa. Rusine sa va fie suntet niste hoti spuneti una la tv dar cand intri pe sait gasesti altceva. Vorba proverbului pe afara este vopsit gardul iar in interior leopardul.RUSINE,RUSINE,RUSINE

    • DANIEL spune:

      O mare minciuna spuneti k este gratuit in reclama de la tv dar in realitate este cu taxa. Rusine sa va fie suntet niste hoti spuneti una la tv dar cand intri pe sait gasesti altceva. Vorba proverbului pe afara este vopsit gardul iar in interior leopardul.RUSINE,RUSINE,RUSINE

Leave a Reply