Recomandari

Activitatile perfecte pentru un double-date

By iunie 23, 2015 No Comments

Double-dating-tipsDesigur, sa iti petreci timpul doar cu jumatatea ta poate fi minunat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti incetezi viata sociala doar pentru ca ai o relatie.

In afara de iesirile separate, pe care nu ar trebui sa vi le refuzati sub nici un pretext, mai aveti si varianta de a va petrece timpul alaturi de alte cupluri. Double date-urile ar putea deveni cea mai buna idee pentru petrecerea serii de vineri, mai ales daca stii cum sa le organizezi.

Iata ce ati putea face, tu si jumatatea ta, alaturi de cuplul vostru preferat din grupul de prieteni:

Plimbarea perfecta

Daca te-ai uitat lung si cu jind de cate ori ai vazut familii cu copii plimbandu-se pe biciclete pentru patru persoane, acum vei avea ocazia sa experimentezi si tu alaturi de iubita/ iubit si de prietenii vostri cei mai apropiati. Desigur, dovleacul se poate transforma oricand in caleasca si bicicleta in hidrobicicleta, mai ales in aceasta perioada.

Meciul secolului

Va place tenisul sau preferati ping-pongul? Indiferent care dintre aceste sporturi va atrage mai mult, important este ca acum va puteti alia intr-o formula perfecta pentru a juca in echipa. Si ce poate fi mai distractiv decat sa arzi calorii in timp ce te amuzi cu prietenii tai?

Un picnic perfect

Aliati-va pentru a organiza cel mai romantic si mai frumos picnic. Stabiliti de la inceput cine se va ocupa de fiecare detaliu, ce “meniu” veti avea la iesirea voastra in aer liber si ce recuzita, pentru a-l face invidios pana si pe ursul Yogi.

Seara de karaoke

Nu trebuie sa fiti cei mai buni tenori si cele mai bune soprane pentru a face din cantat o activitate full time pentru weekend. Barurile si puburile in care se organizeaza karaoke te asteapta cu portile deschise si daca te pricepi mai bine la stiinta nucleara decat la cantat, cu conditia sa stii sa te distrezi. In plus, lucrurile s-ar putea transforma in adevarate declaratii de dragoste, daca alegi cantecele potrivite. Cat despre avantajul de a fi la un double date in seara de karaoke, ei bine, veti putea in sfarsit sa cantati piesele celor de la Abba in formula completa.

Sursa foto: freedatingsitesreview.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply