Recomandari

Ce calitati considera femeile atragatoare la un barbat

By februarie 16, 2015 One Comment

calitati barbatTi s-a intamplat cu siguranta sa te simti atrasa instantaneu de un barbat si, la prima vedere, sa nu-ti dai seama de ce. Iata X lucruri care ii confera sex-appeal unui barbat:

Forta

Nu e vorba despre forta fizica, desi un barbat cu pectorali si cu maini puternice e demn de remarcat de catre oricine. E vorba de stapanirea de sine, de increderea in fortele proprii. Un barbat care e sigur pe el fara sa fie arogant devine atragator pe loc.

Vulnerabilitatea

Un barbat nu este mai putin puternic daca este usor vulnerabil, daca este sensibil. Un astfel de barbat iti va spune ce simte pentru tine, ce vrea de la relatie, iti va spune cand ii este teama, ce l-a doborat, dar si cand a obtinut o victorie. Fara transparenta nu poate exista intimitate reala.

Inteligenta

Inteligenta se citeste in priviri, iar un barbat destept, cultivat, este sexy fara sa spuna nimic. Gandirea critica si dorinta continua de cunoastere transforma chiar si un barbat mai putin frumos intr-unul foarte atragator.

Simtul umorului

Cu un barbat care nu are simtul umorului e greu sa creezi o conexiune rapida. E dificil si sa ii stai alaturi unui om care e foarte serios si care aproape ca nici nu zambeste. O persoana inteligenta stie sa trateze cu umor orice situatie care poate parea imposibila. Si asta nu inseamna superficialitate, ci chiar puterea de a citi printre randuri, de a sesiza nuantele.

Generozitatea

Zgarcenia nu se refera doar la bani, ci si la sentimente. Un barbat care isi reprima trairile, care nu isi manifesta dorintele e un barbat egoist, care se pune pe sine mai presus decat partenera de viata. Unul, in schimb, care e volubil, e generos va fi si un amant desavarsit pentru ca va sti cum sa daruiasca astfel incat sa creeze armonie.

Afectiunea

Gesturile de tandrete sunt cele care cuceresc de regula o femeie. Un barbat care stie cand sa iti sarute fruntea, sa iti atinga parul sau sa te ia pur si simplu de mana pentru a-ti simti prezenta e un barbat care te poate cuceri iremediabil. Un barbat care iubeste atingerile doar de dragul atingerilor, chiar daca acestea sunt sau nu un preludiu, este un barbat sexy.

Tu care crezi ca sunt caracteristicile care sunt atragatoare la un barbat?

Foto: kherad.mxf.yuku.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Radu Mihail spune:

    De obicei egoistii isi manifesta dorintele cu varf si indesat, uneori foarte vocal, cu satisfacerea dorintelor celuilalt stau mai prost. Insa in ceea ce priveste banii , este cel mai usor de observat egoismul si zgarcenia urmarind cu atentie atitudinea lui/ei fata de bani sau de plati in general, de felul cum catalogheaza anumite achizitii ca pe adevarate chilipiruri sau fata de atitudinea lui/ei cu privire la achizitiile paguboase facute de altii. Astfel de remarci denota caracterul egoist de zgarciob al unui individ , fie el barbat sau femeie. Aceste persoane nu vor scoate un leu din buzunar la o intersectie pentru a cumpara o paine unui sarman.
    De acord cu ideea ca un egoist oboseste in timp relativ scurt sa se mai prefaca filantrop si asta se simte in relatia de cuplu. El/ea va conduce ostilitatile in directia in care-i convine fara sa ofere nimic la schimb. Eu inclin sa cred ca aceste specimene nu sunt in stare sa se iubeasca decat pe ei insisi. Unii dintre ei insa sunt buni actori, dar pe termen scurt. In alta ordine de idei, oricat de mult ar darui un partener, când are de-a face cu o egoista, nu va putea crea niciodata armonie, dar va muri încercând…

Leave a Reply