Recomandari

Cum sa intretii o relatie la distanta. Cateva sfaturi utile

By mai 20, 2015 3 Comments

relatie la distanta sursa foto - madoneDaca am putea sa alegem, niciunul dintre noi nu ar opta pentru o relatie la distanta, insa uneori se intampla ca persoana de care suntem indragostiti sa fie la sute de kilometri departare, fapt ce implica cu totul alte eforturi pentru a intretine relatia.

Noi iti propunem cateva sfaturi pentru a intretine vie dragostea intr-o relatie la distanta.

O regula

O problema cu care se confrunta cuplurile care au relatii la distanta este lipsa increderii in partener. Din cauza ca nu va vedeti perioade mari de timp e usor sa-ti zboare mintea la ganduri negre in care apare o a treia persoana in peisaj.

Pentru a avea ceva consistent in relatia voastra si pentru a nu va lasa dusi de valul gandurilor negative trebuie sa stabiliti un program prin care sa ramaneti conectati. Un telefon zilnic dupa ce iesiti de la servici sau o sesiune de vorbit pe Skype in fiecare seara sunt obiceiuri care nu ar trebui sa lipseasca daca incercati sa construiti o relatie solida.

Invatati zilnic lucruri noi unul despre celalalt

Poate ca vorbitul zilnic la telefon iti creaza impresia ca stii absolui tot ce se intampla in vieta partenerului tau, insa daca te gandesti mai bine, portiuni intregi din zi iti sunt necunoscute. Incurajeaza-ti iubitul sa-ti povesteasca detalii despre cum decurge o zi la birou, sa-ti spuna numele colegilor, chiar daca nu-i cunosti, sa-ti dea detalii generale despre ziua lui pentru a te introduce in lumea sa.

Gesturi romantice

Nu te gandi ca un buchet de flori sau un cadou nu va fi un motiv de bucurie daca nu vine chiar din mainile tale. Surprinde-ti partenerul cu mici atentii sau cu scrisori scrise de mana si trimise prin posta. Ii vor da senzatia ca esti mai aproape de el si ca il porti in gandurile tale chiar daca sunteti departe unul de altul.

Faceti planuri de viitori

Faptul ca nu sunteti in acelasi oras este probabil doar o etapa in relatia voastra, asa ca nu ezitati sa va faceti planuri de viitori. Discutati despre momentul in care veti ajunge sa locuiti impreuna pentru a face momentul mai palpabil.

Tu cum intretii relatia la distanta?

Foto: madone

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • marius spune:

    Ma lupt de vro 8 luni cu o relatie la distanta.. ne am.intalnit o data am mers eu la ea.. Acum vrem sa fim aproape unul de celalant… Sa ma mut la ea dar nu crea ca ea nu intretine un barbat.. Ce sa fac?

  • penelopa12 spune:

    Da…..dar mai grav este atunci cand descoper ca acea persoana pe care o iubesti are conturi pe site+uri de matrimoniale,ca vorbeste cu yeci de femei pe internet si la telefon…..dupa 7 ani….

  • Robert spune:

    Am avut o experienta mai putin placuta pe acest site . Cineva mi-a spart parola si a trimis cateva sute de mesaje de pe contul meu aplicand si o adresa de hotmail . Acum multi ma intreaba daca eu am trimis acel mesaj. Am discutat cu CORINA din echipa sentimente si i-am explicat situatia a inteles si totul a fost ok. Acum am contul restrictionat pentru o saptamana . Solicit acele zile in care nu am putut sa scriu mesaje sa se adauge in plus la actualul abonament . Eu nu am timp sa discut cu fiecare persoana care administreaza acest site acel incident

Leave a Reply