Recomandari

Prejudecatile despre dating de care trebuie sa scapi urgent

By iunie 23, 2015 No Comments

datingSa incepi o relatie nu este usor, la fel cum nici primele intalniri nu sunt tocmai floare la ureche. Cu atat mai greu este insa sa gasesti pe cineva special daca pornesti din start cu prejudecati. De multe ori parerile preconcepute ne fac sa nu acordam nicio sansa unui om care chiar merita atentia noastra.

Iata cateva exemple de prejudecati de care ar trebui sa te descotorosesti cat mai repede.

Barbatii trebuie sa faca primul pas

Este o parere des intalnita, insa asta nu o face corecta. Daca esti o tipa singura si ai ochit un barbat interesant nu trebuie sa ai retineri in a-l aborda. Ideea ca este treaba barbatului sa sparga gheata este una invechita si care si-a pierdut sensul in secolul XXI.

Sa fii greu de prins

Ca sa ai succes la sexul opus ar trebui sa fii, asa cum ar spune americanii, “hard to get” – este o prejudecata la care adera in special femeile. S-ar putea totusi ca in timp ce tu te prefaci neinteresata, sa apara altcineva in vizorul lui care sa fie mai usor de abordat. Daca ti-a dat semne clare ca te place si il placi si tu nu are niciun rost sa jucati jocuri adolescentine.

Reguli prestabilite

Nu-l sun eu prima, astept 3 zile inainte sa-i dau un semn de viata, astept o ora pana sa-i raspund la mesaj. S-ar putea sa-ti suna cunoscute aceste “reguli”. Multe persoane se ghideaza dupa ele in jocul seductiei, dar adevarul este ca nu sunt decat niste bariere mentale pe care le impui propriei persoane. Fii sincer si daca iti doresti sa o suni chiar a doua zi dupa ce ai intalnit-o, pune mana pe telefon pentru ca exista sanse sa ti-o ia cineva inainte.

Cine plateste nota

O alta prejudecata pe care o in general reprezentantele sexului frumos este aceea ca daca la intalnire barbatul nu a platit nota inseamna ca este un zgarcit si ca ar trebui sa stea departe de el. Intr-adevar, sa platesti nota de plata de la restaurant este un gest galant, insa nu este unul definitoriu pentru personalitatea unui om. Felul de-a fi al unei persoane nu poate fi determinat doar dupa un factor atat de mic, daca iti place de el si aveti multe lucruri in comun, chiar nu conteaza cine plateste consumatia de la restaurant.

Sursa foto: perfecte.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply