Senticafe

Descopera-te pe tine pentru a avea succes in dragoste

By mai 30, 2016 No Comments

sc4_descopera te

In perioadele dintre
relatii
focusul trebuie indreptat catre propria persoana. Avem astfel sansa sa ne redescoperim nevoile, placerile, aspiratiile. Luam decizii gandindu-ne doar la noi. Nu avem restrictii. Putem fi noi insine. Asadar trebuie sa profitam de momentele acestea pentru a ne dezvolta personal.

Se spune ca nu poti iubi cu adevarat pe cineva daca nu te iubesti si nu te pretuiesti in primul rand pe tine. Atitudinea fata de noi insine si fata de cei din jur nu trebuie sa se opuna una alteia. Insa tocmai pentru a distinge bine intre egoism, narcisism si altruism e nevoie de mult exercitiu.

Sa stii sa te iubesti pe tine este o virtute. Inseamna sa inveti sa fii responsabil pentru sentimentele tale, nu sa ii lasi pe altii sa o faca. Inseamna sa ai incredere in tine, sa iti recunosti calitatile, dar si defectele si sa vrei ca de la o zi la alta sa fii o varianta a ta imbunatatita.

Nu e un proces usor, dar odata ce ai inteles mecanismul, iti va fi mai usor sa te faci iubit si sa ii iubesti pe ceilalti.

Descopera-ti pasiunile

Afla care sunt talentele tale, care sunt pasiunile tale si cultiva-le. In felul acesta vei reusi sa aduni in jurul tau oameni care iubesc aceleasi lucruri cu tine si, de ce nu, sa intalnesti tocmai acea persoana potrivita pentru tine.

Fa ceea ce ti-ai propus

Nu-ti amana planurile pentru ca niciodata nu va exista un moment mai bun decat cel prezent. In clipa in care vei duce la indelplinire ceea ce ti-ai propus iti vei creste stima de sine si te vei vedea nu numai tu cu alti ochi, ci si cei din jur te vor privi intr-o lumina pozitiva.

Descopera ce persoana speciala esti

Afla cele mai importante lucruri despre tine. Nu stii cum? Participa la ateliere de dezvoltare personala. Vei invata cine esti cu adevarat si cat de incredibil poti fi. Ai o multime de calitati pe care nu le constientizezi. Acum nici nu realizezi cat de important poti fi pentru ceilalti, dar cand o vei face vei sti ce poti oferi, astfel ca vei sti si ce sa ceri.

Iubeste asa cum ai vrea sa fii iubit

Trateaza-i pe cei din jurul tau cu iubirea pe care tu vrei sa o primesti. Iubeste-i pe ceilalti, sincer si ofera tot ceea ce un prieten bun ofera atunci cand isi iubeste prietenii. Imbratisarile, complimentele, vorbele bune, cadourile marunte, dar incarcate de semnificatie, toate acestea vor scoate la lumina altruismul din tine si te vor face o persoana mai atragatoare.

Cu alte cuvinte, trebuie sa te indragostesti in primul rand de tine, apoi sa le oferi celorlalti din iubirea ta. Vei primi la randul tau inzecit. Pana sa ajungi la acest moment poate fi vorba de un proces dificil, de aceea ai nevoie sa iesi in lume si sa interactionezi cu ceilalti. Participa la evenimente sociale, la cursuri de dezvoltare personala si vei descoperi ce persoana minunata esti.

Platforma SentiCafe.ro iti ofera o paleta larga de evenimente si ateliere la care poti lua parte astfel incat sa descoperi nu numai lucruri noi si interesante, ci si oameni care impartasesc aceleasi pasiuni cu tine.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply