Senticafe

Speed date. Cum functioneaza aceasta alternativa a intalnirilor traditionale

By iunie 7, 2016 No Comments

Senticafe Speed datingul este o alternativa neconventionala la intalnirile clasice. S-a nascut in Statele Unite in scopul gasirii unui partener de cuplu sau pur si simplu de largire a cercului de prieteni si a devenit celebru datorita serialului tv Sex and the City. Dar cum functioneaza si care sunt regulile speed datingului?

Participantii la un speed dating sunt asezati fata in fata la o masa mica. Femeile isi ocupa locurile si raman asezate pe durata jocului. Pe rand, barbatii care participa trec pe la fiecare masa si discuta intre 3 si 7 minute, dupa cum se stabileste de la inceput, cu cele care iau parte la speed dating. Practic, e un maraton de intalniri scurte, in care trebuie sa afli cat mai multe lucruri despre cel din fata ta si sa stabilesti daca este pe placul tau sau nu.

Fiecare participant are un card pe care ii ofera partenerului de discutie un calificativ de compatibilitate. De regula, punctajul minim de compatibilitate este 1, iar cel maxim, 5. In cazul in care notele oferite de ambii parteneri sunt peste 3 – adica daca ambii parteneri au considerat ca discutia dintre ei este peste medie – inseamna ca s-a creat o compatibilitate, iar la final, organizatorii speed-datingului iti ofera datele de contact ale celor cu care ai format un match.

Din acel moment, depinde de cei care au luat parte la dating ce vor face, daca se vor contacta reciproc pentru o intalnire fata in fata. Iar in cazul in care interesul este reciproc, atunci inseamna ca ati avut doar de castigat.

Speed Datingul este un adevarat “joc social”, conceput pentru a facilita intalnirile dintre oamenii singuri. De obicei, evenimentele de acest gen sunt “cu casa plina”, datorita succesului pe care il inregistreaza. Oricine crede ca “prima impresie este ceea care conteaza”, atunci este participantul ideal pentru un dating.

Evenimente interesante unde ai ocazia sa intalnesti oameni noi cu care sa legi prietenii sunt promovate si de platforma SentiCafe.ro. Tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi evenimentul pe care il consideri potrivit gusturilor tale.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply