Ce e nouDating

9 întrebări pe care să le pui înainte de a ieși la o întâlnire

By august 26, 2020 One Comment

În timp ce Apelul Video și Audio ne-a oferit o nouă modalitate de a ne întâlni și de a ne găsi jumătatea, nu este surprinzător că ne dorim să ne vedem față în față cu persoana cu care am vorbit câteva săptămâni.

Întotdeauna este o idee bună să vă cunoașteți mai întâi online, mai ales în această perioadă, dar înafară de ”mă auzi” sau ”ma vezi bine” ce întrebări alegi pentru a-ți cunoaște mai bine partenerul? Poate vorbiți despre hobby-uri, despre ce seriale sau emisiuni mai urmăriți sau despre noua rețetă de pâine găsită pe net care a ieșit excelent.

Totuși, aceste întrebări îți pot indica modul în care este partenerul este…cu adevărat. Pentru lucruri mai sensibile, ai nevoie de un nou arsenal, pe care ți-l oferim mai jos.

1. Porți mască?

Într-un fel am ajuns să purtăm măștile ca pe pălăriile de plajă. Unii înțeleg utilitatea, pe când alții o folosesc ca pe un accesoriu. Asigură-te că sunteți pe aceași undă vis-a-vis de acest subiect, indiferent de ”unda” pe care te afli.

2. Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit?

Punând această întrebare, speri ca măcar să te alegi cu un sfat util. Sau poate că deschizi un subiect sensibil, reușind să cunoști persoana din spatele ecranului mult mai bine.

3. Îți faci patul dimineața?

Pare pueril? De fapt, este un mod subtil de a întreba și de a afla despre disciplina de care dispune un om. Dacă face cu regulalitate un lucru atat de ”neînsemnat”, gândește-te ce o să facă cineva care chiar contează, sperând că tu o să fii acel cineva.

4. Despre ce ai putea vorbi o zi întreagă?

Dacă răspunsul sau subiectul ți se pare absurd, ar fi mai bine să încetezi acum discuția. Din nou, este un mod simplu de a întreba despre pasiunile sale reale iar dacă subiectul te pasionează și pe tine, vorbim despre o relație câștigătoare.

5. Dacă ți-aș răspunde sincer la o întrebare, care ar fi?

Ți se pare că te expui în acest fel? Amintește-ți că vorbești cu persoana cu care vrei să te vezi față în față, așa că acordă-i șansa de a te cunoaște. În plus, ce descoperi cu adevărat sunt interesele celuilalt.

6. Cât timp a trecut de la ultima relație?

Este important să știi cu ce material lucrezi. Oare a ieșit dintr-o relație recentă sau a trecut destul de mult timp încât să își dorească ceva serios cu o altă persoană? Oricum ar fi, acum știi cum să te poziționezi.

7. Cum se face că cineva atât de drăguț/ă este încă singur/ă?

În primul rând îi faci un compliment, care este bine venit oricând. Acum vine partea mai dificilă: s-ar putea ca răspunsul să nu fie 100% sincer, dar mai important decât răspunsul este starea pe care o are atunci când îl formulează. Poate stă prea mult pe gânduri sau pare stânjenit/ă. Acordă atenție acestor detalii și puteți construi o discuție foarte personală mai apoi.

8. Ce ai făcut în ultimele 2 weekend-uri?

Ei bine, ultimele 2 weekend-uri s-ar putea să fie toate weekend-urile voastre. Poate a petrecut atât de mult încât nu-și mai amintește nimic. Sau poate că și-a petrecut sâmbăta pe munte iar duminica citind. Un alt mod de a afla ce obiceiuri are!

9. Pe cine ai văzut în ultimele două săptămâni?

Știu că poate părea puțin cam prea personală sau chiar agresivă această întrebare dar în aceste momente este important să te protejezi. Poate are un grup mic de prieteni cu care se vede ocazional sau poate că merge la mare și petrece până dimineața cu necunoscuți. Este dreptul tău să știi dacă a fost expus noului virus și este în interesul amândurora să fiți în siguranță.

Tu ce alte întrebări mai folosești pentru a cunoaște mai bine omul din spatele ecranului?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply