Ce e nouDatingMatrimonialeRecomandari

Cum să o inviți la întâlnire

By aprilie 22, 2021 mai 6th, 2021 No Comments

Fiecare dintre noi are o persoană la care se gândește tot timpul. Acei ochi, acel zâmbet, acea personalitate ca după tipar. A mai rămas un singur obstacol: să ieșiți la o întâlnire. Sună ușor, dar pentru unele persoane nu este. Cu cât te gândești mai mult la cum să o întrebi, unde să vă vedeți, cu ce să te îmbraci, va accepta oare sau nu, cu atât faci mai puține progrese.

   Din fericire, acest ghid este aici pentru a te ajuta cu câteva idei despre cum ai putea invita cu succes persoana de care îți place la o întâlnire.

    Încearcă să arăți bine

Pe parcursul întregii zilei, chiar dacă ești acasă, mergi la magazin sau ești la serviciu. O femeie apreciază un bărbat arătos și nu este vorba doar de o față frumoasă.

   Nu trebuie să fii cel mai bun bărbat din zonă, contează să nu te mulțumești doar cu un aspect de bază, de parcă tocmai te-ai ridicat din pat.

   Alocă puțin timp pentru tine. Fă un duș, aranjează-ți părul, alege cu atenție hainele, să nu fie rupte sau să aibă pete, folosește un strop de parfum și nu uita de periuța de dinți!

   Fie creezi o primă impresie bună, fie ajungi ca prima ta abordare să devină ultima.

Limbajul corpului este totul

 Dacă vrei să spună da, atunci trebuie să îți folosești corect și limbajul corpului.

Când spui că o fată este “mișto”, probabil că vorbești despre forma feței și a corpului ei: pielea moale și buzele pline… curba șoldurilor… sau sânii ei. Aceste forme și curbe se combină pentru a te face să te simți atras de ea. Când o femeie spune că un bărbat este alfa, nu vorbește despre forma corpului sau a feței sale, ci se referă și la limbajul corpului său.

Fii încrezător – încearcă până când reușești

Dacă o femeie te vede dezorganizat, deja a luat o hotărâre chiar înainte ca tu să rostești un cuvânt. Iată ce ar trebui să faci:

– Așteaptă înainte și menține contactul vizual

– Vorbește într-un mod calm și sincer

– Ține spatele drept

– Nu-i invada spațiul personal

– Nu uita de acei ochi, acel zâmbet, acea personalitate ca după tipar pe care o ai

Ce porți contează mai mult decât crezi

   Nu trebuie să cumperi haine premium sau abia apărute într-o colecție nouă. 

Un bărbat nu ar trebui să curteze o femeie purtând haine de înaltă calitate sau care țipă cu sigle de marcă. Impresionează, dar nu te lăuda cu asta. 

   Curăță-ți pantofii și poartă haine care se potrivesc. Femeilor nu le plac hainele extrem de largi sau hainele prea strâmte. Doar asigură-te că se potrivesc.

   Nu este nevoie să porți un costum sau ceva prea elegant. O pereche de blugi și un tricou simplu, îți vor veni foarte bine.

Întreabă la momentul și locul potrivit

   Aspectul nu este suficient dacă vrei să știi cum să o inviți la întâlnire în modul corect.

Știind când și unde ar trebui să o întrebi este esențial, probabil că nu vei primi un accept când ești la magazin într-o sâmbătă dimineață și o vezi că trece pe culoarul celălalt.

   Fără să te gândești, decizi să te apropii de ea și să o inviți la întâlnire – totul în timp ce este ocupată să-și umple coșul de alimente și să se bucure de începutul weekendului. Același lucru se aplică atunci când o întrebi să iasă în timp ce ea petrece timpul cu familia sau prietenii ei.  Găsește momentul potrivit și nu-i strica ziua fără să gândească lucrurile.

Indiferent ce, ar trebui să te asiguri că: – Nu este ocupată – Oamenii nu sunt în apropiere să te audă când o inviți – Pare să fie într-o bună dispoziție

Fii clar cu intențiile tale

Dacă vrei să o scoți la o întâlnire, spune-i. Nu ocoli subiectul doar pentru că îți este teamă că va spune nu. Dacă ai reușit deja să te apropii de ea, nu da înapoi acum. 

   În principiu, spune-i ca vrei să te întâlnești cu ea, fără să pară că nu va fi o întâlnire, ci doar o invitație prietenoasă.

   Îi poți spune de exemplu: “Bună, poți veni să te întreb ceva? Există fructe de mare și un vin excelente la restaurantul meu preferat.”

“Dacă ești liberă vineri seara, ești de acord să luăm cina împreună? Am putea merge la film după aceea”.

   Spune-i clar ce îți dorești, fie că este o întâlnire romantică, fie doar o cină în oraș.

Fii pregătit pentru o eventuală respingere

Respingerea face parte din întâlniri. Uneori faci tot ce îți stă în putință și totuși vei ajunge la un eșec și este perfect normal. A fi respins nu înseamnă că este sfârșitul lumii pentru tine.

  Când primești un refuz, nu o bate la cap – vei suna ca un copil. Fii bărbat și acceptă-l. Ține capul sus, zâmbește și nu o lua personal.

  Respingerea li se întâmplă tuturor. Nu lăsa să îți afecteze stima de sine, în cele din urmă vei primi un da!

Hai pe Sentimente

Leave a Reply