Ce e nouDating

Activități de cuplu în pandemie

By septembrie 29, 2020 One Comment

Să fim realişti: după atâtea luni închiși în casa sau săturați de atâtea restricții, oricine are nevoie de puţină relaxare, atât timp cât respecta recomandările. Iată câteva activități de cuplu în pandemie.

De-a lungul pandemiei, oamenii au fost nevoiți să îşi păstreze ideile aventuroase de întâlniri pentru ei, valorificând siguranța lor şi a celor din jur. Dar, potrivit experților în matrimoniale, există o mulțime de activități prin care poţi avea o întâlnire romantică… tot ce trebuie să faci e să fii puţin creativ. 

Recomandările specialiștilor pentru activătăți de cuplu

Ish Major, psihiatru şi expert în relații ne spune că pe un anumit nivel, avem nevoie de conexiune: „avem nevoie de certitudinea să știm că vom avea suficientă dragoste în această lume pentru a fi OK. Cei mai mulți dintre noi au nevoia de a se simţi importanţi într-o relaţie. În timp ce vremurile se schimbă, aceste nevoi nu se schimbă niciodată”.

Ca să evităm lucrurile să devină monotone, în special în contextul unei pandemii care ne-a forţat un pic imaginaţia şi nevoia de a fi liberi, iată câteva idei pentru câteva activități offline care sunt distractive şi respectă și recomandările impuse.

Picnic în parc

Nimic nu e mai romantic decât un picnic în 2. Puteţi prinde apusul, ciocnind un pahar de vin sau răsăritul, alături de câteva cocktailuri şi micul dejun.

Tot ce vă trebuie e o pătură, un parc sau o curte, mâncarea și băuturile voastre preferate. Nu mai spunem că așa puteţi evita și zonele aglomerate și vă puteţi bucura de intimitatea dorită.

Degustare de vin

Având în vedere că terasele sunt încă aglomerate, ce spuneți de o degustare de vin? Pe lângă faptul că locurile sunt limitate, e o oportunitate să vă cunoaşteţi mai bine unul pe altul.

În timp ce vă bucuraţi de sortimentele încercate, aflaţi și câte ceva despre istoria vinurilor și procesul lor de producție.

Echitaţie

Dacă ambii sunteți fani animale, o oră de echitaţie o să vă relaxeze total. Există multe cluburi care oferă tururi prin pădure sau în manej, la prețuri rezonabile, astfel încât să vă facă întâlnirea mai palpitantă.

O escapadă de o zi

Înainte de pandemie, nu trebuia să aşteptăm weekendul pentru a ne simți bine… puteam ieşi oricând după muncă. Acum e puțin mai dificil, mai ales ca majoritatea dintre noi lucrăm de acasă.

O escapadă de o zi în care vă puteţi bucura de prezenţa unul altuia suna excelent, nu? Dacă ești din apropierea Bucureştiului, poţi încerca să stai o seară în căsuţele din copaci puse la dispoziție de Edenland.

În aceeași notă, puteți alege glampingul ca opțiune. Sunrise Glamping Retreat, în apropierea Transfagarasanului sau Wegloo din Azuga vă oferă condiții de 5 stele și experiențe inedite.

Puteți transforma mini excursia într-un weekend prelungit. Iar dacă sunteți fani ai tradiţionalului românesc, vă recomandăm şi Popasul Verde.

Turist în oraşul tău

Pare că ţi-ai văzut propriul oraş de 1000 de ori și că știi fiecare străduţă pe dinafară? Sunt numeroase locuri pe care cu siguranţă nu le-ai explorat sau pe lângă care ai trecut fără să le remarci.

Aplicații precum Questo fac plimbările mai plăcute şi încărcate de detalii pe care le descoperi sub formă de puzzle-uri interactive. La sfârşit, vă puteți bucura amândoi de un cocktail sau o limonadă la o terasă din centru.

Seara de film

Dacă totuşi nu vreţi să ieşiţi din casă, dar vreți să vă petreceţi timpul împreuna, ce spuneți de un “home cinema”? Nimic nu va face să spuneți “cinema” mai repede ca mirosul de floricele.

Cumpăraţi 2 pungi de floricele, o pungă de nachos cu sosul preferat, câteva dulciuri şi o sticlă mare de suc şi reproduceţi experiența de la cinema.

Ție ce ţi-ar plăcea să faci la următoarea întâlnire?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply