Ce e nouDating

Blue Monday – Cea mai tristă zi din an. Nu chiar

By ianuarie 13, 2021 No Comments

Ce este Blue Monday?

Blue Monday sau, în traducere, Lunea cea tristă(albastră) este un nume dat zilei de luni din a treia săptămână a lunii ianuarie. Este considerată ca fiind cea mai deprimantă zi din an.

Chiar dacă ziua de 18 ianuarie nu are nimic special față de alte zile, s-ar putea să resimți o ușoara stare de tristețe. Nu te îngrijora, este normal.

Hai să aflăm ce se întâmplă în această perioadă și de ce este chiar benefică pentru cei care-și caută jumătatea online.

Triunghiul perfect – cele 3 cauze

Melancolia sărbătorilor + ziua îndrăgostiților + rezoluțiile pentru noul an = Blue Monday. Pe scurt, cam așa ar arată ecuația acestei zile.

Prima cauză este melancolia generată de sărbători. După toată agitația de sărbător, fie că ai petrecut cu prietenii sau familia, există un timp de liniște de care chiar te-ai bucurat. Apoi resimți brusc singurătatea. Simți că totul este înghețat și nu știi exact încotro te îndrepți, dar situația generată de pandemie încă provoacă neliniște.

Cea de-a doua cauză este luna februarie, luna în care dragostea primează și simți că vrei să ai pe cineva alături până atunci.

Ultima cauză care generează starea asta este faptul că te gândești la noul an. La ce o să faci, cum o să fie și, cel mai important, alături de cine.

De ce este benefică pentru tine?

Luna ianuarie este cea mai aglomerată din punct de vedere al utilizatorilor site-urilor de dating iar cea mai intensă activitate se înregistrează de la jumătatea lunii.

Ce înseamnă acest lucru pentru cei care își caută jumătatea ? Luna ianuarie este momentul în care cei mai mulți se înscriu și sunt activi pe Sentimente.

Astfel, șansele unei persoane de a cunoaște un potențial partener sunt mult mai mari în această perioada .

De asemenea, datele arată că activitatea intensă de pe site-urile de dating din luna ianuarie generează o rată de succes cu 30% mai mare față de medie.

Mai exact, această este perioada când cei mai mulți utilizatori declara că au întâlnit pe cineva cu care au început o relație.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply