Ce e nouDating

Ce îți rezervă horoscopul pentru a doua parte a anului 2020?

By iunie 10, 2020 No Comments

Restricțiile privind distanțarea socială încep ușor-ușor să se relaxeze, iar întâlnirile, fie ele online sau chiar offline, ar trebuie să intre din nou în ceea ce numim normalitate, așa că ar fi bine să avem măcar o mică idee despre ce ne rezervă horoscopul pentru restul anului 2020.

Poate că ai nevoie de un fel de „resetare”, un nou început, unul mult mai optimist decât au fost aceste luni încărcate de nesiguranță. Ei bine, horoscopul poate fi un bun ghid în călătoria aparent anevoioasă a dragostei. Să vedem ce spun zodiile despre dragoste în 2020 si ce iti rezerva horoscopul.

Berbec

Semnul tău este cel mai independent din zodiac, iar în acest an, libertatea este pe primul loc. Marte, conducătorul tău planetar va merge retrograd, începând cu septembrie și până în noiembrie, reamintindu-ți de obiectivele setate la început de an. Dacă până acum nu ai găsit pe cineva, încetează să mai faci din asta un obiectiv în sine. În schimb caută pe cineva cu care să împarți aceleași visuri și care este dispus să te ajute să le atingi.

Taur

Începând din iunie și până în octombrie, Mercur este retrograd în casa prieteniei, a parteneriatelor și a grupurilor. Asta înseamă că ar trebuie să acorzi și mai mult timp acestor aspecte ale vieții tale. Chiar dacă până acum ai observat că anumite persoane nu împărtășesc aceleași sentimente pe care tu pui foarte mult accent ar fi timpul să îți deschizi puțin orizontul și să lași mai mulți oameni să te cunoască.

Gemeni

În mod natural îți este foarte ușor să cunoști oameni noi și să te simți bine cu aproape oricine, dar când vine vorba de a-ți găsi cu adevărat sufletul pereche, observi că lucrurile se complică – de cele mai multe ori. Din fericire, până la sfârșitul lunii august, Venus este de partea ta și esti gata să începi ceva cu adevărat serios pe plan sentimental. Acum este momentul să te întrebi ce vrei cu adevărat și să decizi asupra acestor aspecte.

Rac

Schimbări. Foarte multe schimbări. Cam așa au stat lucrurile încă din 2018. Vară de vară te-ai aprins din cauza eclipselor. Totusi, pe 21 iunie această serie de peripeții se va opri, așa că acum este timpul cel mai bun pentru a a te gândi la ceea ce cauți cu adevărat în viață. Fie că e vorba despre partea romantică sau cea profesională, este timpul să acționezi.

Leu

Toată lumea știe că este de muncă cu relațiile dar cum zodia ta este cea mai iubitoare de distracție, nu prea vrei să te gândești la așa ceva. Saturn este deja în zona de parteneriat unu-la-unu, încă din martie și până în la sfârșitul verii tot aici va fi. O să trebuiască să lași distracțiile cu prietenii pe un plan secundar și să te concentrezi mai mult pe a petrece timp de calitate cu persoanele (sau persoana) care contează cu adevărat pentru tine.

Fecioară

Zodia ta este caracterizată uneori de timiditate în ceea ce privește nivelul de intimitate de care ai nevoie, dar cu retrogradarea lui Marte în sectorul tău de vulnerabilitate din mai până sfârșitul acestei luni, este timpul să fii cu băgare de seamă. Reamintește-ți că a comunica este sexy, iar zodia ta este foarte bună la acest lucru, așa că ai mai multe încredere că partenerul o să fie mult mai receptiv la orice ai împărtăși de acum încolo.

Balanță

În 2020 ai început să îți iei în serios placerile și să te concentrezi mai mult pe ele. Saturn se deplaseză în zona ta de iubire și de creativitate în luna iunie, așa că trebuie să înveți să acorzi mai multă prioritate distracției. Reamintește-ți că atunci când faci lucrurile care îți aduc bucurie, cresc și șansele de a întâlni pe cineva care face același lucru.

Scorpion

Ești un suflet sensibil și, în acest an, este timpul să înveți cum să trăiești și să îmbrățișezi asta. Când zeița iubirii, Venus, se întoarce în zona ta de intimitate, până în iulie ar trebui să te reconectezi cu ceea ce te incită cu adevărat. Despre asta este partea rămasă a acestui an.

Săgetător

Venus iți oferă o abordare mai blândă când vine vorba de obiceiuri mai bune ce privesc conexiunile individuale iar Marte în retrograd, care se află în sectorul pasiunii, te ajută să reînnoiești acel foc al romantismului. În general, închei acest an simțindu-te mai bine.

Capricorn

Pentru tine productivitatea este cuvântul care te descrie cel mai bine, dar începând cu a doua jumătate a anului, sentimentele te prind din urmă. Marte își face simțită prezenta în casa sensibilității din septembrie până în noiembrie, iar inima îți cere mai multă atenție.

Vărsător

Anul ăsta înveți cel mai bine cum să echilibrezi munca cu joaca. Cu Saturn în casa dragostei până în iulie, te reconectezi cu oameni, locuri și lucruri care îți dau o energie incredibilă.

Pești

Marte este retrograd în sectorul vieții private și a stimei de sine, așa că din semtembrie și până în noiembrie, universul îți va arata și mai mult cât de mult contezi pentru persoanele din jurul tău. Mai mult decât atât, noi oameni o să observe cât de mult poți stăluci.

Acum stii ce iti rezerva zodia pentru restul acestui an.

PS: Nu uita ca pe Sentimente poti face cautari in functie de zodie.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply