Vrei sa stii cum iubesc romanii?

Noi am vrut, de aceea noul an a inceput cu un nou studiu realizat cu ajutorul utilizatorilor Sentimente.

Iata ce am descoperit:

  • O prima intalnire ideala este la o cafea, un loc in care poti sa vorbesti cu partenerul/partenera, intr-un mediu relaxant si placut. Apropo, daca inca nu ti-ai gasit jumatatea, afla ca 83% din utilizatori ar iesi la prima intalnire chiar de Valentine’s Day!
  • Mai importanta ca fotografia de profil este descrierea, asa sustin 53% din utilizatorii Sentimente.
  • In ceea ce priveste numarul de siteuri de dating accesate, 28% dintre utilizatorii Sentimente au conturi si pe altele, insa un numar impresionant, 48% au ramas fideli siteului nostru.
  • Pusi sa aleaga intre Sf. Valentin sau Dragobete, majoritatea celor care au participat la studiu au spus ca le prefera pe ambele, insa, conform unor analize mai detaliate, se observa o crestere mai mare a numarului de oameni online, si a numarului de conturi facute in ziua de Dragobete, in detrimentul Valentine’s Day. 
  • Fiind pe piata de mai bine de 17 ani, scopul nostru a ramas acelasi de la inceput: sa ajutam persoanele singure sa isi gaseasca un partener/o partenera. Acest lucru se vede anual cand, la final de an, tragem linia si numaram, an de an, peste 1000 de persoane care isi gasesc perechea pe Sentimente! Asa iubesc romanii!

Tu ce preferi, Dragobetele sau Valentine’s Day?

 

One Comment

  1. Sunt Roman pur, si nu ma pot debarasa de tot traditionalismul nostru. Sunt Roman si nu American, si nici cu UE nu am treaba. Asa ca: Ignor, nu iau in considerare ce se intampla pe ziua de 14. In schimb pe data de 24, stiu ca este ziua indragostitlor, Dragobetele care pupa fetele !!!

    Răspunde

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.