AcțiuniCe e nou

”HAM!” în loc de ”Bună, ce faci?”

By iulie 10, 2019 ianuarie 12th, 2021 No Comments

”Bună, ce faci?” – probabil te-ai plictisit de astfel de abordări din partea unor utilizatori. Ei bine, s-ar putea să fie o șansă să primești un ”HAM!” în loc de ”Bună” și un ”WOOF” în loc de ”Ce faci?”. Ce s-a întâmplat?

Ei bine, pe Sentimente și-au făcut cont 10 patrupede drăgălaşe care sunt şi ele în căutarea dragostei dar şi a unui cămin primitor.

Cu toții căutam dragostea

Dacă un lucru este sigur, acela este că toţi căutăm dragostea, indiferent că vorbim despre oameni sau despre animale. Dorim să sprijinim acest lucru prin orice formă posibilă aşa că am iniţiat un program de adopţie al animalelor fără stăpân. 10 căţeluşi au primit câte un profil dedicat cu poze, detalii, interese şi hobby-uri. Da, adusul mingei este unul dintre ele.

Fiecare profil este vizibil pe WallY – pagina principală a oricărui utilizator. Secțiunea dedicată căţeluşilor este disponibilă oricui și poate fi accesa aici.

Să facem cunoștință

Max, Ana, Ozzy, Didi, Luna, Bolek, Lola, Linda, Sasha și Marco sunt cei 10 căţei care au deja cont pe Sentimente. Ei fac parte dintr-un program unic în ţară, care vizează reabilitarea emoţională a câinilor abandonaţi sau abuzaţi. Fiecare câine este pregătit pentru adopţie, iar întregul proces este supravegheat de Asociaţia Big Hearts Society.

Diversitatea este la ea acasă

După cum vezi, găsim căţeluşi de talie mică, medie şi mare, iar în descrierea fiecăruia au fost trecute date legate de aspectul fizic, trăsături, stare generală, preferinţe dar şi condiţiile în care ar trebui ţinuţi aceştia. Absolut toţi au fost sterilizaţi şi microcipați, deparazitaţi şi vaccinaţi.

Marco, de exemplu este un mascul de talie mică şi are aproape 3 ani. Pe lângă asta are o fire prietenoasă şi se înţelege bine cu oricine. 

Sasha este o femele din rasa Rottweiller, de talie medie, extrem de independenta dar şi iubitoare.

Max este un mascul de talie mare, incredibil de iubitor şi cu resurse interminabile de energie. Are aproape 2 ani şi, conform profilului, adora râsetele de copii.

Adoptă

Chiar dacă nu se poate observa asta în poze, cu toţii îşi mişcă coada în semn de bucurie la gândul că îşi pot găsi curând o nouă casă şi un stăpân iubitor. Dacă vrei să adopţi unul dintre ei accesează link-ul acesta. Poate ştii şi un prieten care îşi caută un partener, unul loial şi iubitor.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply