Ce e nou

Lansare Video Call: Întâlniri online direct pe Sentimente

By mai 12, 2020 5 Comments

Îți lipsește acea conexiune față în față în timpul distanțării sociale, cum ar fi zâmbetele, privirea și râsul? Și, cel mai important, toate aceste lucruri însoțite de vocea persoanei iubite?

Acum poți trece de la un ”haha” la o interacțiune pe bune, prin noua funcție lansată, de Video Call, care îți permite să vezi și să auzi orice utilizator în timp real, pe Sentimente.

Cum funcționează:

Poți vorbi cu oricine dorești atât timp cât între voi există un mic semn al dragostei. fie v-ați adăugat la ”favoriți”, v-ați votat cu o notă mai mare de 8, v-ați acceptat prietenia sau vă placeți reciproc, ceea ce pe site este afișat ca ”Sunteți făcuți unul pentru celălalt”.

Pentru a putea iniția un apel video trebuie să să accesezi bara de conversație de pe profilul unui utilizator (din WallY, Alerte sau profil) sau intri în mesagerie iar în căsuța de mesaje, lângă butonul de trimite mesaj, o să vezi două noi iconițe: una în formă de telefon și una în formă de cameră video.

Imediat cum apeși pe una dintre aceste iconițe, o să ți se ceară permisiune pentru video/microfon, atât pe versiunea de desktop, cât și pe mobil sau în aplicațiile de Android sau iOS.

De îndată ce suni pe cineva o să ți se deschidă o nouă fereastră și imediat cum cealaltă persoană îți răspunde, vă puteți vedea. Atenție: Îți recomandăm ca mai întâi să stabiliți împreună acest apel, pentru a nu lua pe nimeni pe neprăgătite.

videocall Sentimente

Asigură-te că ai notificările permise, atât pe browser cât și în aplicație, pentru a nu rata vreun apel.

Toată comunicarea se face prin intermediul Sentimente, deci poți vedea mult mai ușor dacă te potrivești cu adevărat cu o persoană. Dar la fel ca și în cazul mesajelor scrise, asigură-te că persoana “de la celălalt capăt al firului” este cu adevărat de încredere până a-i oferi vreo informație personală.

În cazul în care unul dintre utilizatori încalcă oricare dintre regulile site-ului (limbaj licențios, nuditate, violență etc) raportează-l imediat. O să avem grijă ca astfel de utilizatori să nu te mai deranjeze pe viitor.

Acum că știi tot ce ai nevoie, ce mai aștepti? Incepe chiar acum un Video Call!

*Pentru a profita de această nouă caracteristică, trebuie să ai cea mai recentă versiune a aplicației pentru dispozitivul tău (iOS sau Android).

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply