Povești de succes

Povești de succes – Violeta & Ioan

By decembrie 10, 2020 februarie 8th, 2022 No Comments

Povestea mea a început la doar 2 luni după decesul soției. Mai precis în februarie 2020, la doar 46 ani.
Un cumul de factori (deces, pandemie, copilul în clasa a 12-a, școala online, etc.) au navalit, dar am avut și noroc că nu a trebuit să organizez prea multe activități cu festivități.

Nu am crezut că o să mai am puterea de a reveni vreodată la ceea ce am fost și am trăit alături de ea.
Poate destinul sau Cel de sus a considerat că merit și mi-a dat o nouă șansă la iubire.

Sigur că pentru copil e mai greu să se obișnuiască că poate va avea o nouă Mamă, dar mi-ar plăcea să cred asta și să simtă ceea ce simt eu acum: afecțiune, dragoste, iubire, protecție și sprijin.

Din februarie am accesat site-ul în dorința de a comunica cu cât mai multe persoane. Nu speram să găsesc așa multe persoane serioase dornice de a relaționa. Speram ca macar după atâtea căutări să rămân prieten cu cineva.

Cu cât mai multe persoane interactionam, cu atat eram mai mulțumit.

Oricum mi-a ținut de urât și chiar mi-a fost ca un prieten nevăzut site-ul dvs.

În disperarea mea de a comunica simțeam că mă pot atașă și pot chiar trăi cu orice persoană binevoitoare care mă înțelege. Nu puține au fost cele alături de care am comunicat. Din toate păturile sociale, cu povești de viață foarte frumoase și interesante.

Chiar îmi pare rău pentru unele persoane cu care am relaționat foarte apropiat si care au pus umărul la construirea relației noastre poate mai mult decât am pus eu și nu a fost cinstit din partea mea, dar pe măsură ce avansam în căutări se așternea uitarea relației avute cu mama copilului meu.

Intervenea acceptarea ca ea nu va mai veni înapoi. Începeam să analizez cam ce aș vrea de la viață și cum ar trebui să încep o nouă etapă a vieții mele.

Am cunoscut persoane chiar din America plecate de 25 ani din oraș, unele din Constanța de pe nave de croazieră care ar fi venit să fie lângă mine.

Toate aceste lucruri m-au mișcat foarte tare. Le-am apreciat dorința de a construi ceva nou și trainic sufletește că de asta aveam nevoie în final în starea în care eram.

Dar niciodată nu am crezut că după atâtea căutări în toată lumea, de fapt, cea care îmi era destinată să fie așa aproape. Doar la câteva minute de mers pe jos. Ba chiar să fie și medicul soției mele în ultimele momente ale vieții.

Un fel de înger păzitor care și-a întins aripile peste mine și familia mea începând cu soția, iar acum cu mine și copilul meu.

După perioade lungi de căutări, în doar 2 săptămâni, am ajuns să ne destăinuim parcă ne-am cunoaște de o viață, să ne facem planuri de viitor comune și să simțim că ne iubim ca doi adolescenți.

Site-ul ne-a fost ca un magnet care ne-a unit destinele și acum ne face să fim de nedespărțit.
Să pornim într-o nouă aventură a vieții.

Vă mulțumim și vă suntem recunoscători.
Vom fi pentru toteauna copii dvs. de suflet.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply