Ce e nou

Luna Iulie a venit cu surprize!

By august 21, 2018 No Comments

Surprize, surprize! Cred ca pana acum am demonstrat ca facem schimbari constante pe Sentimente deoarece vrem ca voi sa aveti cea mai placuta experienta, atat la noi pe site, cat si in aplicatie. Daca nu v-am convins pana acum, iata ca in luna iulie am venit cu o serie de “surprize” mici pentru a va face si mai fericiti!

 

Lui WallY au inceput sa ii placa pozele la fel de mult ca tie!
Ce inseamna asta? Cu alte cuvinte, daca iti schimbi mai des fotografiile de profil, vei fi afisat/a mai des catre persoanele alaturi de care te portivesti.

Surpriza! Stiai ca daca ai o poza de profil buna, ai cu 50% mai multe sanse sa primesti mesaje, adica 50% mai multe sanse sa iti gasesti jumatatea? Vezi aici cum ar trebui sa arate fotografiile tale!

 

Suntem mai rapizi ca inainte…drumul catre persoanele preferate s-a scurtat!

Echipa tehnica a optimizat site-ul. Ce inseamna pentru tine? O viteza de reactie mai mare a site-ului. Intri, cauti, vorbesti, te imprietenesti, votezi…totul acum la o viteza si mai mare. Timpul redus de incarcare al paginilor poate fi considerat un pas mic, dar noi il consideram un pas mic pentru tine pentru ca asa vei intalni mai repede persoana potrivita tie!

 

Stim ca tot timpul este loc de imbunatatiri, tocmai de aceea va aducem ceva nou in fiecare luna. 🙂

Voi ne inspirati in fiecare zi si datorita voua sunt posibile aceste schimbari in site si in aplicatie. Suntem curiosi ce recomandari ne veti da pentru lunile august si septembrie!

Ce modificari vreti sa luam in considerare pentru luna aceasta?

P.S: pana la urmatoarea “surpriza” lunara, va invitam sa cititi cateva povesti noi de dragoste, iar daca acestea nu sunt pe gustul vostru, aflati ce cred utilizatorii despre Sentimente chiar aici.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply