Ce e nouDating

VIBRAŢIA SĂPTĂMÂNALĂ  06.06.2022 – 12.06.2022

By iunie 7, 2022 One Comment

Săptămâna luni, 6 iunie – duminică, 12 iunie este săptămâna 23 a anului 2022 şi poartă o vibraţie generală a cifrei 5 (2+3=5), în contextul vibraţiei lunare 6. Cifra 5 aduce în această săptămână mult spectacol şi picaterie, ieşirea din tipare se face exploziv şi dramatic, există o dorinţă arzătoare de a fi în centrul atenţiei sub orice formă şi peste toate domneşte factorul material, instinctual, de apărare a stabilităţii şi a echilibrului pe toate planurile.

Claritatea mentală în această săptămâne aduce multe provocări întrucât sistemul psihic în perioada 06-09.06 este extrem de slab structurat, în schimb, tumultul emoţiilor şi a dorinţelor (energiile cifrelor 2 şi 6, energii feminine ce corespund elementului apă, sunt fluide şi iau forma contextului în care se manifestă) pot să cauzeze mute situaţii confuze, conflictuale. Aduc nerabdare şi grabă, decizii luate la nervi sau decizii neluate deloc din cauza ezitărilor şi a îndoileii. 

E util să fim extrem de atenţi în contextul acestor energii în interacţiunile cu semenii noştri şi în toate tipurile de relaţii, mai ales în ziele de marţi şi miercuri, pentru că există o tendinţă foarte mare de a spune lucruri ce nu sunt trecute prin filtrul unei înţelepciuni şi maturităţi, ele născându-se brusc din trăiri puternice, nu neapărat benefice şi funcţionale. Suntem predispuşi la criticism, gelozii, lăcomie, invidie, totul e o dihotomie alb negru, fără a putea vedea şi nuanţele de gri. Sexualitatea, senzualitatea sunt foarte puternic manifestate şi este util să fim cu băgare de seamă în ce mod şi cu cine consumăm aceste resurse extrem de importante.

Avem nevoie în această săptămână de a ne simţi în siguranţă mai ales pe plan financiar, în căminul propriu, în relaţii şi ne vom asigura de crearea unei armonii benefice şi stabile. 

Atenţie mare la ziua de luni deoarece poartă o supra încărcare şi o dezechilibrare a căsuţei lui 6, această configuraţie fiind rară şi destul de tulburătoare. Simţul practic şi pragmatic foarte puternic, geloziile, frustrările mai vechi, poate transforma această zi extrem de uşor într-o zi plină de îngrijorare, cu sentimente de angoasă şi disperare extremă, care sabotează sănătatea şi prieteniile şi toate astea vin pe fondul unor nemulţumiri personale profunde. Este util de ştiut că cel mai important este să ne păstrăm starea de prezenţă şi să ne observăm. E nevoie de un efort pentru asta, însă este posibil şi chiar este recomandat pentru a evita situaţii neplăcute, mai ales că forţa mentală este extrem de scăzută şi nu ne susţine.

În weekend, începând de vineri lucrurile se mai calmează, revine puterea de concentrare, de luare a deciziilor, ieşim din energiile prepunderent feminine, fiind susţinuţi şi de energii masculine. Comunicarea, gândirea logică şi înţeleaptă, intelectul , vocea interioară, călăuza noastră, îşi reintră în drepturi şi ne ajută să ne punem puţin în ordine gândurile şi trăirile. 

Luna iunie are ca și cuvinte cheie: familie, pace, armonie, creativitate, echilibru, responsabilitate, viaţă domestică, căsătorie/căsnicie, divorţ, ajutorarea altora, sexualitate, feminitate, masculinitate, carnal, tipologia mascul /femelă, cinste, dreptate, nelinişte, vânător, instinct, pragmatism, agresivitate paşnică (a nu se confunda cu niciun tip de violenţă – fizică, psihică sau verbală) iar scopul principal al energiilor ce o guvernează este să asigure bunăstare, să ofere sentimentul de iubire, dragoste şi armonie, să ne sprijine în învățarea bucuriei aduse de responsabilități. 

Ca și trăsături disfuncţionale ne putem confrunta în această lună cu anxietate, codependenţă, sentiment de vinovăţie, o convingere că mereu știm exact ce trebuie să facă alții şi le spunem cum să acționeze, întâmpinând dificultăți în a înțelege și părerile celorlalți, având tendința de a ne băga unde nu ne fierbe oala și de a ne face griji inutile pentru situații minore. Tot pe latura disfuncţională a lui 6 putem vorbi şi de invidie, lăcomie, cruzime, viclenie, răzbunare, răutate chiar, rol de salvator, gelozie, tendinţe de acaparare, posesivitate, castrare a celorlalţi prin răsfăţ sau cocoloşire, convingere că ştim mai bine şi avem întotdeauna dreptate, o stare generală de nemulţumire, dezechilibru, dizarmonie, compromisuri şi chiar renunţare la sine. Există o tendință mare de răzbunare atunci când simțim nedreptatea.

Luna iunie are ca vibrație totală cifra de vibrație 3 (6.2022 = 6+2+2+2=12, 1+2=3) și aduce în general energie, optimism, bucurie, dorința de a experimenta, curiozitate și deschidere la informații noi pe care le sintetizăm cu ușurință și cu mult entuziasm. 

6 este unul din numerele de socializare și naşte dorinţa de a ne face plăcuți, având nevoie de aprobarea celor din jur. Banii pot fi o motivaţie foarte puternică, dar numai prin puterea lor de a crea o stare de bine, de confort şi de lux. Stilul, rafinamentul, nivelul de trai mult peste medie se află pe lista stimulentelor, iar latura romantică, sentimentalismele şi simţul artistic sunt parte din arsenalul lunii iunie. Atenție la acțiuni din dorinţe ce ascund frica de respingere, la lucruri făcute doar ca să fie bine, să fie frumos, să nu supere pe nimeni. Cu dorinţa de a nu dezamăgi, de a face impresie bună şi de a corespunde, manifestăm în luna iunie un impuls irezistibil de a aparţine. De aceea, căsătoria, relaţiile şi anturajul ne oferă cel mai bine şansa de a ne pune în valoare, urmărind să fim acceptați de cât mai mulţi oameni care să ne dea confirmări. Calitățile lui 6 sunt de multe ori terapeutice şi vindecătoare, având capacitatea de a oferi ghidare, călăuzire, alinare. Mai există o componentă motivaţională, cea justiţiară, care se poate transforma cu uşurinţă în orgoliul de a avea dreptate, suportând foarte greu dezacordul sau opoziţia.

O săptămână magică să avem!

de Anca Sofian,

Consilier de dezvoltare personală, Numerolog, Artist plastic 

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply