Ce e nou

WallY & Mesageria

By aprilie 13, 2018 One Comment

Sentimente incearca mereu sa iti faca experienta de dating cat mai placuta. De aceea, facem modificari (WallY, update mesagerie) care sa te ajute sa iti gasesti si mai repede perechea.

Te intrebi ce fel de modificari?

De la inceputul anului, echipa noastra a lucrat la cateva schimbari pe care noi le consideram benefice pentru tine. Pe scurt, am implementat o noua tehnologie care creeaza o experienta personalizata pentru fiecare utilizator. Prin machine learning, actiunile facute în site
genereaza un profil al intereselor si selecteaza utilizatori cu o compatibilitate ridicata. Astfel, datingul online devine o metoda eficienta de a cunoaste in cel mai scurt timp persoane care impartasesc aceleasi valori si acelasi stil de viata.

1. Cine, ce, cum, WallY?

WallY - inteligenta artificiala pentru dragoste adevarata

WallY

L-am tot mentionat pe WallY dar inca nu ti-am spus tot ce trebuie sa stii despre el… acum e momentul sa afli cu ce se ocupa si cine este.

WallY este un sistem de inteligenta artificiala care te ajuta sa intri in legatura cu persoanele care ti se potrivesc si sa iti gasesti mai usor jumatatea. El iti arata utilizatorii noi de pe site, persoanele care te plac, care te voteaza sau care te adauga la favoriti, dar iti recomanda si oamenii cei mai compatibili cu tine. Acest grad de compatibilitate pe care il foloseste WallY are in vedere ceea ce declari in profil despre tine si despre ce cauti la partener, dar si comportamentul tau de pe site.

2. Ce e nou in mesagerie?

Stim cat de enervate pot fi mesajele atunci cand ele nu se trimit sau cand nu stii daca cealalta persoana le-a primit. Asadar, ne-am gandit sa integram cateva simboluri in mesagerie pentru ca tu sa poti urmari mai usor mesajele pe care le trimiti si pe care le primesti.

La mesagerie s-au adaugat urmatoarele simboluri care te anunta ca:

Imbunatatiri la mesageria de pe site

Mesagerie

 

 Mesajul este in curs de trimitere.

 Mesajul a fost trimis.

 Mesajul a ajuns la destinatar.

 

 

 

Ce alte modificari ai vrea sa mai vezi pe Sentimente?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply