CDP

CDP: Sentimente.ro a lansat facilitatea Apeluri Video si Audio – o metodă simplă, sigură și menită să creeze legături puternice între oameni

By iunie 2, 2020 februarie 15th, 2021 No Comments

Întâlnirile online au devenit din ce în ce mai populare în rândul românilor, mai ales în perioada pandemiei, în special, pentru cei care isi doresc sa cunoasca  persoane noi. Distanțarea socială a pus in lumina, mai mult ca niciodata, dorinta  interacțiunii interumane, cât mai apropiate de realitate, iar din acest motiv Sentimente.ro a lansat funcția de Apeluri Video si Audio. 

Peste 33.000 de utilizatori care își caută dragostea intră zilnic pe Sentimente.ro, iar numărul conturilor create în ultimele 3 luni a crescut cu 10%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. 

Conform unui sondaj realizat de Sentimente.ro, s-a observat o schimbare în comportamentul utilizatorilor, astfel, 64% dintre utilizatori investesc mai mult timp în a cunoaște o persoană înainte de a ieși la o întâlnire (comparativ cu 55% anul trecut), iar 28% dintre aceștia declară că vor alege o întâlnire online în defavoarea celei offline, lucru nemaiîntâlnit până la aceasta pandemie. 

Apeluri Video si Audio răspund nevoilor utilizatorilor și sprijină siguranța facilitand comunicarea fără a schimba date cu caracter personal precum numărul de telefon, Whatsapp sau adresa de email. În același timp, facilitatea le oferă oportunitatea de a se bucura de interacțiunea unei întâlniri din confortul propriului domiciliu.

Utilizatorii au devenit mult mai activi, iar numărul de mesaje schimbate între aceștia a crescut de la 7 la 10 milioane. Sentimente.ro a dezvoltat funcția Apeluri Video si Audio pentru sustinerea comunicării care permite efectuarea de apeluri video și audio într-un mod cât mai simplu cu putință. Integrarea noii funcții în browser, dar și în aplicațiile de mobile oferă utilizatorilor libertatea de a efectua oricand un apel video sau audio indiferent de platforma folosită, făcând astfel funcția ușor de utilizat.

Considerăm că pandemia va duce  la schimbarea unor obiceiuri, iar lumea se îndrepta spre online pentru rezolvarea diverselor situații, de la muncă sau din  viața privată. În momentul actual, conexiunea umană este cel mai important factor asociat întâlnirilor online, iar nevoia de comunicare live a devenit o necesitate în ultimele luni, în special pentru cei care locuiesc singuri. Dorința de a intâlni, de a cunoaste iubirea a fost și rămâne una dintre cele mai frumoase etape din viața unei ființe. Întâlnirile online prin Apeluri Video si Audio vor întări prietenia și iubirea înainte ca 2 oameni să se întâlnească off-line. Comunicarea dintre 2 oameni care se văd și se aud pentru prima dată oferă oamenilor o paletă mult mai largă de de emoții și trăiri în comparație cu mesajele scrise, a declarat Flori Dragomir, cofondator Sentimente.ro.

Dacă înainte oamenii singuri când ieșeau la întâlnire preferau să meargă la o cafea, la un restaurant sau chiar în parc, acum mulți dintre ei improvizează și aleg să profite de timpul petrecut în casă. Mulți utilizatori au spus că în contextul pandemiei s-au adaptat și întâlnirile lor au constat în tururi virtuale la muzee și expoziții, maratoane de filme online sau întâlniri virtuale romantice. Conexiunile dintre oameni au devenit mai puternice datorită timpului investit în formarea unor legături de durată și a faptului că utilizatorii pot vedea și auzi persoana cu care comunică pe site. Astfeld funcția Video Call de pe Sentimente vine în întâmpinarea acestui nou tip de comportament și susține comunicarea și interacțiunea între cei care sunt pe cale să își înceapă drumul împreună. 

Hai pe Sentimente

Leave a Reply