Dating

10 de calitati pe care trebuie sa le cauti in partenerul ideal

By martie 1, 2016 ianuarie 12th, 2021 No Comments

s9_partenerEste usor sa identifici ce anume gasesti atragator la un potential partener, dar sa identifici acele calitati care fac o persoana de dorit pe termen lung se poate dovedi o sarcina de-a dreptul dificila.

Ce anume califica o persoana pentru a indeplini rolul de partener pe viata? Nu oricine are niste criterii bine stabilite in minte, ci se ghideaza dupa instinct. Indiferent de care parte te afli, nu ar strica sa tii cont de urmatoarele calitati atunci cand alegi o persoana pentru totdeauna langa tine:

* Iti sustine pasiunile si deciziile. El sau ea ar trebui sa fie cel mai mare fan al tau, sa te incurajeze si sa iti sustina eforturile in ciuda modul in care aceasta le-ar putea afecta.

* Da valoare vietii tale. Si nu vorbim aici de faptul ca vine cu bani in casa. Ci ca te inspira sa cresti, sa te cultivi, sa fii mai ambitios cu tine insuti.

* Stie sa te faca sa razi. “Pana la moarte” este o calatorie lunga, care ar trebui presarata cu o multime de momente foarte distractive. Nu trebuie sa aiba o problema in a se purta uneori prosteste.

* Te adora. Chiar daca nu pare neaparat un motiv serios pentru a decide ca persoana respectiva merita sa faca parte pentru totdeauna din viata ta, totusi este important sa iti arate cat de mult te iubesc si te adora, fara sa te puna neaparat pe un piedestal.

* Este dispus sa faca un compromis. Intotdeauna vor exista unele lucruri la care nu va veti pune de acord unul cu altul. Asadar, asigura-te ca persoana pe care o iubesti este dispusa sa renunte macar din cand in cand la orgolii sau dorinte.

* Iti trateaza familia la fel de mult ca si tine. In cazul in care partenerul tau are respect zero fata de prietenii si de familia, acest lucru nu trebuie ignorat.

* Pune pret pe opiniile tale. Partenerul tau nu trebuie sa fie de acord cu tine in orice moment, dar ar trebui sa poata sa iti respecte convingerile fara a si le impune pe ale sale, in ciuda faptului ca sunt diferite de ale sale.

* Se iubeste pe sine la fel cum te iubeste pe tine. Cel mai bun partener este cineva care poate sta departe de tine si fara sa depinda in mod constant de compania sau de atentia ta. El sau ea ar trebui sa se simta confortabil cu sine chiar si cand tu nu esti acolo.

* Nu iti poarta pica. In ciuda necazurilor aparute pe parcurs, a divergentelor, partenerul tau de viata ar trebui sa caute sa imbunatateasca relatia voastra, mai degraba decat sa se cramponeze de orice obstacole.

* Iti permite sa fii tu. Este dificil de sa fii pe deplin fericit intr-o relatie atunci cand esti fortat sa suprimi mare parte din firea ta. Nu ar trebui sa resimti nicio constrangere de niciun fel, ci sa te simti liber in totalitate.

Care crezi ca este calitatea primordiala a unei persoane cu care sa merite sa iti unesti destinele?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply