Dating

10 locuri in care ai cele mai multe sanse sa intalnesti persoana potrivita

By august 17, 2015 ianuarie 12th, 2021 No Comments

intalniri, matrimonialeUn bar sau un club sunt locurile cele mai obisnuite in care ai sansa sa intalnesti un potential partener. Daca ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa cunosti pe cineva in aceasta atmosfera galagioasa, iata alte cateva locuri in care ai mari sanse sa dai peste persoana potrivita:

  1. Intr-un parc. Parcul in care iesi sa plimbi cainele poate deveni locul perfect in care sa intalnesti o persoana singura, care la randul sau e iubitoare de animale.
  2. La sala. Daca obisnuiesti sa mergi la sala, atunci ar trebui sa fii putin mai atent/a la cei din jur. Ti-ai putea identifica jumatatea chiar aici. Iar daca nu obisnuiesti sa mergi la sala, ar fi cazul sa o faci.
  3. La o galerie. E foarte usor sa intri in conversatie cu cineva intr-o galerie de arta. Abordarea vine de la sine in acest caz si din start aveti un subiect de discutie comun.
  4. Intr-o librarie/ biblioteca. Si in acest caz e mult mai simplu sa gasesti un subiect de conversatie. Pornesti de la o carte citita sau pur si simplu pui doar o intrebare. Sansele sa se lege o relatie bazata tocmai pe interese comune sunt mari.
  5. Intr-o excursie. Daca prietenii tai au pus la cale o excursie de weekend, nu e cazul sa ramai in casa doar pentru ca tu nu ai partener/a. Ia-ti rucsacul in spate si mergi. Ca tine sunt sanse sa intalnesti la drum o multime.
  6. La un curs. Ore de teatru sau un curs de fotografie? Orice pasiune ai merita sa o aprofundezi. Asa ca da-i bataie! Mai mult ca sigur acolo sunt sanse sa dai peste cineva care iti seamana.
  7. La reuniunea de clasa. Ei bine, la reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului sau a facultatii vei intalni o multime de colegi deja casatoriti si cu copii acasa. Nu toti, insa. Si ce-ar fi daca ai da nas in nas exact cu colegul/colega de care te-ai indragostit intr-a X-a?
  8. La un concert. Pasiunea pentru un gen de muzica anume are puterea sa starneasca sentimente inflacarate intre fani. Asadar, ia-ti bilet la concert. E posibil ca exact in multimea aceea sa-ti descoperi jumatatea.
  9. La cinema. Se organizeaza o vizionare in aer liber? Trebuie neaparat sa participi. E mult mai interesant sa stai tolanit pe iarba si sa privesti un film pe un ecran urias decat sa stai intr-un fotoliu la cinematograf. In plus, din multimea de cinefili cine stie daca nu se iveste chiar el/ea!
  10. La un flash-mob. Oamenii sunt uniti de idealuri comune. Un flash-mob aduna oameni care aceleasi principii, asadar de ce sa nu participi. Uita-te bine in stanga si in dreapta caci ai putea sa iti vezi chiar jumatatea.

Ai si alte idei de locuri perfecte pentru a cunoaste o persoana speciala?

 Foto: ivenus.ca

Hai pe Sentimente

Leave a Reply