Dating

10 tipuri de sarut pe care trebuie sa le experimentezi cel putin o data in viata

By ianuarie 19, 2016 ianuarie 12th, 2021 One Comment

Paar, Liebespaar, Mann, Frau, Haar, bruenett, braunhaarig, dunkelhaarig, aussen, gluecklich, Glueck, verliebt, Verliebtheit, Verliebtsein, Liebe, Erotik, sommerlich, sonnig, Beauty, umarmen, Umarmung, erotisch, romantisch, Romantik, nass, Wasser, baden, Meer, Strand, close up, seitlich, sexy, Profil, Kuss, kuessen, sinnlich, Sinnlichkeit, stehen Optik:Close-Up Schlagworte:Paar, Portraet, People, Liebe, Erotik, Sinnlichkeit, Ausdruck Positiv

Exista o multime de definitii ale sarutului. Se spune ca este distanta cea mai scurta dintre oameni sau ca este acel ceva ce nu poti da fara a lua si nu poti lua fara a primi. Cu alte cuvinte, sarutul este special si trebuie sa fie memorabil.

Pentru anul care a inceput nu demult propune-ti ca saruturile pe care le oferi sa fie de neuitat. Iata cateva tipuri pe care nu ar trebui sa le ratezi sub niciun chip:

1. Sarutul: Nu mai suntem doar prieteni. Este acel sarut care face trecerea de la prietenia platonica, la
dragoste
.

2. Sarutul din bucatarie. Poate fi inceputul unei partide de amor care sa se incheie in dormitor sau, de ce nu, chiar pe masa din bucatarie.

3. Sarutul: Alearga si sari! Este acel tip de sarut pe care il oferi sau il primesti in gara, dupa ce persoana iubita a coborat din tren si, nerabdatoare, a alergat si ti-a sarit in brate.

4. Sarutul: Aventura la birou. Nu trebuie incurajate aventurile la locul de munca, mai ales ca pot fi periculoase. Dar cum orice e periculos este si incitant, merita un sarut pasional langa imprimanta.

5. Sarutul din lift. Ce strica sa pui in practica o imagine din film? E posibil chiar sa ai parte de senzatii nebanuite!

6. Sarutul pasional. Sarutul intens, ca la Hollywood, in care e implicat tot corpul, cu atingeri delicate, care se transforma rapid in mangaieri fierbinti e obligatoriu sa il experimentezi in acest an.

7. Sarutul sub dus. O alta scena desprinsa parca dintr-o pelicula de dragoste este cea a sarutului sub dus. Are o nota extrem de erotica, motiv pentru care e bine sa ai parte de el.

8. Sarutul: Lipit de perete. Poate ca iti amintesti sarutul din liceu, acela adolescentin, furat pe un hol sau in scara blocului. Ce daca nu mai ai varsta aceea? Amintirile frumoase trebuie repuse in scena!

9. Sarutul din mijlocul drumului. Da, s-ar putea sa se gaseasca unii care sa va critice, dar in acelasi timp vor fi o multime care nu neaparat ca va vor aplauda, dar va vor privi cu incantare, cu admiratie.

10. Sarutul provocator. E acel sarut „nevinovat”, pe obraz, dar cat mai aproape de ureche, acel sarut care spune ca vrei mai mult.

Spune-ne care a fost cel mai frumos sarut din viata ta!

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply