Dating

5 lucruri pe care le iubim la primele intalniri

By septembrie 12, 2016 No Comments

unnamedPrimele intalniri pot fi inspaimanatoare. De fapt, nu prea exista multe lucruri in viata care pot provoca in acelasi timp si teama, si incantare. Dar e adevarat ca suntem mai degraba tentati sa ne concentram pe nelinistile pe care aceste intalniri ni le provoaca.

Hai, insa, sa scoatem in evidenta si ce ne place mai mult si mai mult atunci cand iesim prima oara cu cineva.

1. Emotiile de dinaintea intalnirii

Din momentul in care te trezesti in dimineata zilei in care ai intalnirea si pana in momentul in care ajungeti sa va priviti ochi in ochi, treci printr-un adevarat vartej de emotii. Abia daca reusesti sa dormi cateva ore si oricat ai incerca sa iti tii mintea ocupata cu altceva nu reusesti. Trairile tale sunt asemenea unui montagne-russe, care urca si coboara cu o viteza ametitoare. Iar sentimentul este extrem de placut, o stie oricine a trait aceasta experienta macar o data.

2. Alegerea tinutei

Oricine urmeaza sa iasa la o prima intalnire trece prin stresul tinutei: oare ce e mai potrivit sa port la acest rendez-vous? Sa ma imbrac elegant sau sa adopt o tinuta casual? Oare el/ea cum se va imbraca? Ne vom potrivi sau vom fi total diferiti? Ei bine, raspunsuri la aceste intrebari sunt greu de gasit. Asigura-te ca porti ceva confortabil, ceva care sa te reprezinte pentru ca nu-ti vei dori cu siguranta ca tocmai hainele sa iti distraga atentia de la conversatia pe care o vei avea.

3. Clipele de dinaintea intalnirii

A sosit si momentul zero. Emotiile sunt la cote maxime. Adrenalina a crescut, devii nervos, impacientat. Nelinistea te cuprinde, insa starea aceasta emotionala te face sa te simti ca in adolescenta. Pare ca retraiesti momente din trecut, ca ai din nou 17 ani, chiar daca de atunci au mai trecut poate chiar doua sau trei decenii.

4. Grijile

Comanda el pentru mine? Oare ei ii va placea acelasi tip de mancare sau de bautura ca mie? Cum interactioneaza cu cei din jur? Vorbeste prea mult? Ma va lasa sa vorbesc suficient? Sunt atat de multe lucruri care iti trec prin minte, atatea intrebari incomode la care cauti raspuns! Nu te impacienta. Poti alege sa discuti toate aceste lucruri cu prietenii virtuali de pe Sentimente.ro. Cu siguranta vor avea experiente asemanatoare de impartasit, astfel incat sa intelegi ca nu esti singura persoana care trece prin aceste momente de bucurie amestecata cu griji.

5. Momentul despartirii

Se va termina intalnirea cu un sarut? O imbratisare? O strangere de mana?! Majoritatea oamenilor isi vor da seama cam pe la jumatatea intalnirii care va fi modul in care se va incheia acea seara. Uneori stii ca nu vei primi mai mult decat o imbratisare prietenoasa, alteori nu iti vei dori nimic mai mult decat sa il/o saruti de noapte buna!

Povesteste-ne una dintre experientele interesante pe care le-ai trait la o prima intalnire cu cineva!

Hai pe Sentimente

Leave a Reply